Apa Nofollow, Dofollow, UGC, Utawa Tautan sing Disponsori? Napa Link Balik Penting kanggo Peringkat Panelusuran?

Saben dina kothak mlebu kebanjiran karo perusahaan SEO spamming sing ngemis supaya menehi link ing kontenku. Iki minangka panjalukan tanpa wates lan nesu tenan. Mangkene carane biasane email ... Dear Martech Zone, Aku ngerti yen sampeyan nulis artikel iki apik tenan ing [kata kunci]. Kita uga nulis artikel rinci babagan iki. Aku mikir bakal nambah tambahan artikel sampeyan. Tulung dakkandhani yen sampeyan

Cara Ningkatake Peringkat Panelusuran Kanthi Nemokake, Ngawasi, lan Ngarahake 404 Kesalahan Ing WordPress

Saiki kita mbantu klien perusahaan kanggo ngetrapake situs WordPress anyar. Iki bisnis multi-lokasi, multi-basa lan duwe asil sing ora apik babagan telusuran sajrone taun kepungkur. Nalika ngrancang situs anyar kasebut, kita nemokake sawetara masalah: Arsip - padha duwe sawetara situs ing dasawarsa pungkasan kanthi prabédan struktur URL situs kasebut. Nalika nyoba tes kaca lawas, 404 kaca ing situs paling anyar.

SiteKick: Otomatisake Pelaporan Analytics kanthi Label Putih kanggo Klien

Yen sampeyan ngupayakake pirang-pirang klien, nggawe laporan awal utawa nggabungake macem-macem sumber menyang solusi dashboard bisa uga rumit. SiteKick bisa ngatasi kabeh laporan sing bola-bali kanthi laporan mingguan, saben wulan, lan triwulanan. Saben laporan ana ing format presentasi (PowerPoint) lan bisa diwenehi merek, kanthi label putih kanggo agensi utawa klien sampeyan, lan asile bisa diowahi utawa informasi tambahan sing disedhiyakake sadurunge dikirim menyang klien sampeyan. SiteKick Nyedhiyakake Keuntungan ing ngisor iki minangka Pelaporan Multi-Sumber

Kepiye Subdomain Rogue, Disusupi Entuk Domain Utami Ing Gangguan karo Google!

Nalika layanan anyar cocog karo pasar sing arep dakuji, biasane aku mlebu lan nyoba. Kanggo akeh platform, bagean saka onboarding yaiku nggawa subdomain menyang server supaya sampeyan bisa mbukak platform ing subdomain. Sajrone taun, aku wis nambah puluhan subdomain sing nuduhake macem-macem layanan. Yen aku ngilangi layanan kasebut, aku malah ora repot ngresiki layanan kasebut

Databox: Lacak Kinerja lan Temokake Wawasan ing Real-Time

Databox minangka solusi dashboard sing sampeyan bisa milih saka puluhan integrasi sing wis digawe utawa nggunakake API lan SDK kanggo nggabungake data kanthi gampang saka kabeh sumber data. Desainer Databox ora mbutuhake coding, kanthi seret lan selehake, pangaturan dhewe, lan sambungan sumber data sing gampang. Fitur Databox Kalebu: Tandha - Setel tandha kanggo kemajuan ing metrik kunci liwat push, email, utawa Slack. Cithakan - Databox wis kasedhiya atusan template

Google Search Console Ndhukung lan Ngirim Tandha Palsu ing WordPress

Kadhangkala aku nggoreng sirah ing endi persis Google sing arep mbukak karo console telusuran. Sanajan aku yakin iku layanan sing apik tenan kanggo ndeteksi malware ing situs lan nyegah situs kasebut ora didaftar ing asil telusuran, aku ora yakin manawa aku pengin Google bener-bener mindai situs sing nggoleki masalah. Kasus kasebut minangka tandha durung wayahe sing dakwartakake, lan dakkira, puluhan ewu situs sing nyatakake yen wis mlaku