Internet Explorer Isih Browser Paling Top kanggo Ndeleng Email

Wong-wong ing Litmus wis ngeculake infographic iki, Internet Explorer Isih Pilihan Paling Dhuwur kanggo Email adhedhasar Web. Aku ngira yen kaget banget tumrap kita ing industri online - sing kepengin menyang Chrome lan Safari, nanging kita asring ora weruh sapa klien lan lingkungan perusahaan sing ana ing kene. Ing kene IE diterapake banget tanpa kakehan pilihan. Pangguna email lan web ing saindenging jagad duwe akses menyang luwih akeh

Dhiskusi karo Departemen IT menyang Firefox

Aku rumangsa yen pancen wis rusak nalika jaman departemen IT. Aku mbukak jaringan ing tugas pertamaku lan dadi wong sing duwe kabeh dolanan ing departemen kasebut (kajaba direkturku nalika semana, aku mesthi tuku dhisik kanggo dheweke). Pindhah ing antarane macem-macem proyek ing Pemasaran lan Teknologi nggawe aku ing loro-lorone lawang IT dadi ngerti yen ora frustasi

Firefox menang Perang Browser

Deleng pangsa pasar anyar kanggo browser nyedhiyakake sawetara pemahaman babagan sapa sing menang lan kalah perang. Firefox terus nggawe momentum, Safari mlaku-mlaku munggah, lan Internet Explorer wis ilang. Aku pengin menehi komentar babagan telu karo 'teori' apa sing kedadeyan. Internet Explorer Sawise ngrusak Netscape Navigator, IE pancen wis dadi standar emas jaring. Browser sederhana, fungsional, lan wis dimuat karo kabeh Produk Microsoft.