Zyro: Gampang Nggawe Situs utawa Toko Online Kanthi Platform Terjangkau Iki

Kasedhiyan platform pemasaran sing terjangkau terus ngematake, lan sistem manajemen konten (CMS) ora beda. Aku wis kerja ing sawetara platform CMS eksklusif, open-source, lan mbayar sajrone pirang-pirang taun… sawetara luar biasa lan sawetara cukup angel. Nganti aku ngerti apa tujuan, sumber daya, lan proses klien, aku ora menehi rekomendasi babagan platform sing bakal digunakake. Yen sampeyan bisnis cilik sing ora bisa nyelehake puluhan ewu dolar

Napa Aku Saran Karo Perusahaan SaaS Kanggo Mbangun CMS dhewe

Kolega sing dihormati nelpon aku saka agensi pemasaran sing njaluk saran nalika ngobrol karo bisnis sing nggawe platform online dhewe. Organisasi kasebut kasusun saka pangembang sing nduweni bakat lan ora bisa nggunakake sistem manajemen konten (CMS)… tinimbang nyopir kanggo ngatasi solusi sing digawe ing omah dhewe. Babagan sing wis dakrungu sadurunge… lan umume menehi saran babagan ora. Pangembang asring percaya yen CMS mung minangka basis data

Shoutem: Platform Pangembangan Aplikasi Mobile Paling Efisien

Iki minangka salah sawijining topik sing dak tresnani nalika klien. Aplikasi seluler bisa uga minangka salah sawijining strategi sing terus duwe biaya paling dhuwur lan bathi investasi paling murah yen ditindakake kanthi kurang. Nanging yen wis rampung kanthi apik, adopsi lan keterlibatan sing dhuwur banget. Saben dina udakara 100 aplikasi sing diunggah menyang pasar, sing 35 persen duwe pengaruh ing pasar.

Platform Layanan Konten GRM: Nggawa Intelijen kanggo Proses Bisnis Sampeyan

Platform Manajemen Konten Enterprise (ECM) terus ningkatake penawarane, ora mung dadi repositori dokumen, nanging nyatane nyedhiyakake intelijen kanggo proses bisnis. Platform Layanan Konten GRM (CSP) luwih saka sistem manajemen dokumen. Iki minangka solusi supaya dokumen sing bisa dituduhake bisa digawe banjur alur kerja bisnis bisa dioptimalake. CSP GRM ngidini sistem manajemen konten (CMS) nggabungake analitik data, pembelajaran mesin, panangkepan data cerdas, lan piranti lunak DMS kanggo ngatur dokumen, pelacakan versi,

Chartio: Eksplorasi Data Berbasis Awan, Grafik lan Dasbor Interaktif

Sawetara dashboard ora duwe kemampuan kanggo nyambung karo kabeh perkara, nanging Chartio nindakake tugas kanthi antarmuka panganggo sing gampang diluncurake. Bisnis bisa nyambung, njelajah, ndandani, lan nggambarake saka sumber data apa wae. Kanthi akeh sumber data lan kampanye pemasaran sing beda-beda, para pemasar angel entuk tampilan lengkap babagan siklus urip pelanggan, atribusi lan pengaruhe umume ing bathi. Chartio Kanthi nyambung menyang kabeh