Maksimalkan Usaha Pemasaran 2022 Sampeyan kanthi Manajemen Idin

2021 wis ora bisa ditebak kaya 2020, amarga akeh masalah anyar sing nantang para pemasar eceran. Pemasar kudu tetep lincah lan responsif marang tantangan lawas lan anyar nalika nyoba nindakake luwih akeh kanthi kurang. COVID-19 ora bisa dibatalake ngganti cara wong nemokake lan blanja - saiki nambah kekuwatan gabungan saka varian Omicron, gangguan rantai pasokan lan sentimen konsumen sing fluktuatif menyang teka-teki sing wis rumit. Pengecer looking kanggo njupuk pent-up dikarepake

Kepiye Penerbit Bisa Nyiyapake Tumpukan Teknologi Kanggo Nggabungake Para Pemirsa sing Akeh Fragmentasi

2021 bakal nggawe utawa ngrusak kanggo penerbit. Ing taun mbesuk bakal nambah tekanan marang pamilik media, lan mung pemain sing paling pinter sing bakal tetep urip. Pariwara digital kaya sing wis dingerteni saiki bakal mungkasi. Kita pindhah menyang pasar sing luwih fragmentasi, lan penerbit kudu mikir maneh papane ing ekosistem iki. Penerbit bakal nemoni tantangan kritis kanthi kinerja, identitas pangguna, lan nglindhungi data pribadi. Supaya bisa

Celtra: Otomatisake Proses Desain Kreatif Iklan

Miturut Forrester Consulting, atas jenenge Celtra, 70% pemasar nggunakake luwih akeh wektu kanggo nggawe konten pariwara digital tinimbang sing dikarepake. Nanging responden nyathet manawa produksi kreatif kanthi otomatis bakal nduwe pengaruh utama sajrone limang taun sabanjure ing desain kreatif iklan, kanthi pengaruh paling gedhe: Volume kampanye iklan (84%) Nambahake efisiensi proses / alur kerja (83%) Ngapikake relevansi kreatif ( 82%) Ngapikake kualitas kreatif (79%) Apa sing diarani Platform Manajemen Kreatif? Platform manajemen kreatif

Bannerflow: Kampanye Desain, Skala, lan Nerbitake

Amarga saluran pariwara dadi luwih macem, kemampuan kanggo nggawe, kolaborasi, lan nyetujoni pariwara spanduk bisa dadi ngipi elek. Platform Manajemen Kreatif (CMP) nyedhiyakake kemampuan kanggo nglancarake desain, ningkatake alur kerja, lan ngoptimalake kabeh kreatif kanthi standar industri. Platform manajemen kreatif Bannerflow menehi kontrol lengkap babagan produksi lan distribusi iklan, ngirit wektu lan dhuwit. Yen sampeyan ngerjakake pirang-pirang saluran, ing pirang-pirang pasar, lan kanthi macem-macem format, Bannerflow bakal ngangkat, bisa ngaktifake