Kesempatan Pemasaran Hulu, Upselling, lan Hilir Kanggo Pertumbuhan Bisnis

Yen sampeyan takon babagan umume wong-wong sing nemokake pamirsa, sampeyan bakal asring nanggap wangsulan sing sempit. Umume kegiyatan pariwara lan pemasaran digandhengake karo pilihan vendor ing perjalanan panuku ... nanging apa wis kasep? Yen sampeyan minangka perusahaan konsultasi transformasi digital; contone, sampeyan bisa uga ngisi kabeh rincian ing spreadsheet kanthi mung ndeleng prospek saiki lan matesi strategi sing sampeyan mahir. Sampeyan bisa uga nindakake

Tip: Cara Golek Gambar Vektor sing padha ing Situs Foto Stok Kanthi Panelusuran Gambar Google

Organisasi asring nggunakake file vektor sing duwe lisensi lan kasedhiya liwat situs foto stok. Tantangan kasebut ditindakake nalika pengin nganyari agunan liya ing organisasi supaya cocog karo gaya lan merek sing ana gandhengane karo ikonografi utawa simbol sing sadurunge dirilis. Kadhangkala, iki bisa uga amarga turnover… kadang-kadang desainer utawa sumber daya agensi anyar njupuk alih konten lan upaya desain karo organisasi. Iki bubar kedadeyan karo kita nalika njupuk tugas

8 Karakteristik "V" Merek Apik

Wis pirang-pirang taun kepungkur, aku ngerti ide babagan merek. Akeh wong sing seneng nduwe masalah babagan warna ijo ing logo kaya ngono. Kaya rega rega agensi merek sing mbayar puluhan malah atusan ewu dolar. Latar mburi kula yaiku teknik. Siji-sijine kode warna sing dakpentingake yaiku ngawat-ngawati. Tugasku yaiku ngrampungake masalah sing wis rusak banjur ndandani.

Pemasaran Apple: 10 Piwulang sing Sampeyan Bisa Ndhaptar ing Bisnis

Kanca-kanca seneng menehi wektu sing angel kanggo aku dadi fanboy Apple. Aku sejatine nyalahake kabeh marang kanca sing apik, Bill Dawson, sing tuku piranti Apple pertama - AppleTV ... lan banjur kerja bareng aku ing perusahaan sing dadi manajer produk pertama sing nggunakake MacBook Pros. Aku dadi penggemar wiwit saiki lan saiki, ing njaba Homepod lan Bandara, aku duwe kabeh piranti.

Mbangun Storybrand: 7 Prospek Pengin Bisnis Sampeyan Mbukak

Kira-kira sewulan kepungkur, aku melu rapat ideasi pemasaran kanggo klien. Iki apik banget, nggarap konsultasi sing misuwur amarga nggawe roadmap kanggo perusahaan teknologi tinggi. Nalika roadmap dikembangake, aku kesengsem karo dalan sing unik lan beda sing ditemokake tim. Nanging, aku uga duwe tekad supaya tim tetep fokus ing target pasar. Inovasi minangka strategi kritis ing akeh industri saiki, nanging

Aja Bot ngomong nganggo Merek Sampeyan!

Alexa, asisten pribadi sing nganggo swara saka Amazon, bisa ngasilake luwih saka $ 10 milyar sajrone sawetara taun. Ing awal Januari, Google ujar manawa wis adol luwih saka 6 yuta piranti Google Home wiwit pertengahan Oktober. Bot asisten kaya Alexa lan Hey Google dadi fitur penting kanggo urip modern, lan nawakake kesempatan apik banget kanggo merek kanggo nyambung karo pelanggan ing platform anyar. Semono uga kepengin entuk kesempatan kasebut, merek saya cepet

Kepiye Bisnis Mesthi Berinteraksi karo Saben Platform Media Sosial

Pendapat babagan media sosial asring beda karo sing ana ing industri. Secara teoritis, aku seneng media sosial lan kesempatan sing nawakake bisnis kanggo nggayuh pelanggan lan prospek ing level pribadi. Kasunyatane pancen beda banget. Aku wis nonton bisnis nyoba nggunakake media sosial kaya cara nggawe saluran pemasaran liyane. Ing sawetara kahanan, iki nyebabake embarassment luar biasa… respon robot sing digawe publik menyang pangguna media sosial sing cerdas