Pemasaran lan Pariwara jarak: Teknologi lan Taktik

Sanalika mlaku menyang rantai Kroger (supermarket) lokal, aku ndeleng telpon lan app menehi tandha yen aku bisa mbukak barcode Tabungan Krogerku kanggo mriksa utawa aku bisa mbukak aplikasi kanggo nggoleki lan golek item ing lorong. Nalika ngunjungi toko Verizon, aplikasi bakal menehi tandha babagan tautan kanggo mriksa sadurunge mlebu mobil. Iki loro

Pandhuan kanggo Usaha Kecil kanggo Pariwara ing Facebook

Kemampuan kanggo bisnis kanthi organik nggawe pamirsa lan pasar ing Facebook pancen wis mandheg. Nanging ora ateges manawa Facebook dudu sumber pariwara kanthi bayaran. Kanthi meh saben calon pembeli sing pengin sampeyan tekan ing siji platform, lan kemampuan kanggo target lan entuk target kasebut, pariwara Facebook bisa nyurung akeh kebutuhan kanggo bisnis cilik sampeyan. Napa Usaha Kecil Iklan ing Facebook 95% saka

Kegiatan Pemasaran Online Paling Ndhuwur kanggo Usaha Kecil lan Menengah

Emarsys, panyedhiya piranti lunak pemasaran cloud utama kanggo perusahaan B2C, wis nerbitake asil survey pribadi lan online saka 254 profesional ritel sing diterbitake kanthi kemitraan karo WBR Digital. Temuan utama kalebu SMB (bisnis kanthi bathi $ 100 yuta utawa kurang) ing eceran B2C ngembangake strategi omnichannel babagan sukses sing wis kabukten, mbuwang luwih akeh wektu kanggo nyiapake musim blanja liburan sing kritis, lan nyoba nggawa teknologi sing luwih maju. tetep jangkah

Infographic: 46% Konsumen Nggunakake Media Sosial kanggo Keputusan Tuku

Aku pengin sampeyan nggawe tes. Bukak Twitter lan goleki hashtag sing ana gandhengane karo bisnis sampeyan lan tututi pamimpin sing muncul, bukak Facebook lan goleki klompok sing ana gandhengane karo industri sampeyan lan gabung, banjur bukak LinkedIn lan gabung karo klompok industri. Nglampahi saben 10 menit saben minggu suwene minggu banjur lapur apa regane apa ora. Bakal dadi. Sampeyan bakal sinau