Cara Ngaktifake lan Ngoptimalake WordPress kanggo Gambar Unggulan

Nalika aku nyiyapake WordPress kanggo akeh klien, aku mesthi yakin supaya bisa nggabungake gambar sing ditampilake ing saindenging situs. Mangkene conto saka situs Konsultan Salesforce sing diluncurake… Aku ngrancang gambar sing apik banget, cocog karo merek umum, lan menehi sawetara informasi babagan kaca kasebut dhewe: Nalika platform media sosial liyane duwe dimensi gambar dhewe, dimensi Facebook bisa digunakake uga karo kabeh