Teknologi Trendi lan Data Gedhe: Apa sing kudu Diteliti ing Riset Pasar ing taun 2020

Saiki wis katon masa depan sing adoh: taun 2020 pungkasane bakal teka. Panulis fiksi ilmiah, ilmuwan terkenal, lan politikus wis suwe ngramal kaya apa jagad iki lan, nalika isih durung duwe mobil mabur, koloni manungsa ing Mars, utawa dalan gedhe tubular, kemajuan teknologi saiki pancen luar biasa - lan mung bakal terus nggedhekake. Nalika nerangake riset pasar, inovasi teknologi saka

Kesempatan Pemasaran sing Luar Biasa Karo IoT

Seminggu kepungkur aku dijaluk ngomong ing acara regional ing Internet of Things. Minangka rekan tuan rumah podcast Dell Luminaries, aku wis ngalami paparan komputasi Edge lan inovasi teknologi sing wis diwiwiti. Nanging, yen sampeyan nggoleki kesempatan pemasaran babagan IoT, sejatine ora akeh diskusi online. Nyatane, aku kuciwa amarga IoT bakal ngowahi hubungan antarane