10 Perkara 8 Jam ing CES 2017 Diajar babagan Teknologi Besok

Kaya wong bodho, aku gabung karo 165,000 teknolog liyane sing kepengin banget gadget, pemasar, influencer, hucksters, lan macem-macem liyane ing CES 2017 minggu kepungkur. Umume aku ngenteni ketemu karo wong liya. Utawa, kanthi luwih akurat, ing Lyfts, Ubers, lan taksi sing nulungi lalu lintas Vegas saka neraka nalika arep ketemu wong-wong. Nanging aku cadangan wolung jam kanggo kabeh wong sing seneng teknologi kudu paling ora sepisan: ngumbara ing lantai saka ruang konvensi utama ing CES,