Apa Kaca Kesalahan 404? Napa Dheweke Penting banget?

Nalika njaluk panjaluk alamat ing browser, sawetara kedadeyan kedadeyan ing mikrosekon: Sampeyan ngetik alamat nganggo http utawa https banjur tekan enter. Http tegese protokol transfer hiperteks lan diarahake menyang server jeneng domain. Https minangka sambungan sing aman yen host lan browser salaman lan ngirim data sing dienkripsi. Server jeneng domain katon ing domain sing dituju

Cara Lacak 404 Kaca sing Ora Kesalahan ing Google Analytics

Saiki kita duwe klien sing rangking bubar bubar. Nalika terus mbantu dheweke ndandani kesalahan sing didokumentasikake ing Google Search Console, salah sawijining masalah sing jelas yaiku 404 kesalahan Halaman sing Ora Ditemokake. Nalika perusahaan pindhah situs, bola-bali nggawe struktur URL anyar lan kaca lawas sing biyen ora ana maneh. Iki minangka masalah BESAR nalika ngoptimalake mesin telusuran. Panguwasa sampeyan

Cara Ningkatake Peringkat Panelusuran Kanthi Nemokake, Ngawasi, lan Ngarahake 404 Kesalahan Ing WordPress

Saiki kita mbantu klien perusahaan kanggo ngetrapake situs WordPress anyar. Iki bisnis multi-lokasi, multi-basa lan duwe asil sing ora apik babagan telusuran sajrone taun kepungkur. Nalika ngrancang situs anyar kasebut, kita nemokake sawetara masalah: Arsip - padha duwe sawetara situs ing dasawarsa pungkasan kanthi prabédan struktur URL situs kasebut. Nalika nyoba tes kaca lawas, 404 kaca ing situs paling anyar.

LinkTiger: Temokake Link Outbound Rusak ing Situs Sampeyan

Web terus obah lan ganti. Situs ditutup, didol, bermigrasi, lan diupdate kabeh wektu. Situs kaya Martech wis nglumpukake luwih saka 40,000 tautan metu ing situs kita sajrone umure… nanging akeh tautan kasebut ora bisa digunakake maneh. Ana masalah amarga sawetara sebab: Sumber daya internal kaya gambar sing ora ditemokake saiki bisa nyuda loading kaca. Pageload kaping kena pengaruh tingkat bouncing, konversi lan mesin telusuran

Cara Ngalih Blog Sampeyan lan Tetep Momentum Panelusuran

Yen sampeyan duwe blog sing ana, kemungkinan sampeyan duwe otoritas mesin telusuran ing domain utawa subdomain kasebut. Biasane, perusahaan mung miwiti blog anyar lan ninggali blog sing lawas. Yen konten lawas sampeyan ilang, iki bisa uga bakal dadi momentum sing gedhe. Kanggo njaga otoritas mesin telusuran, iki carane pindhah menyang platform blog anyar: Ekspor konten blog lawas lan Impor menyang platform blog anyar.

Blog-Tipping: Hamelife

Hamelife minangka blog khusus kanggo wong tuwa sing pengin beda. Ngasuh bocah iku cedhak lan tresnaku. Aku duwe siji putra diwiwiti ing IUPUI musim gugur iki lan putri ing SMP. Aku minangka bapak enom lan bisa uga nggawe kabeh kesalahan sing ditindakake wong tuwa. Aku pitados tenan manawa ana ing mukjizat urip, Gusti Allah ngidini wong tuwa dadi luput lan isih duwe anak gedhe - angger