Apa Kaca Kesalahan 404? Napa Dheweke Penting banget?

Nalika njaluk panjaluk alamat ing browser, sawetara kedadeyan kedadeyan ing mikrosekon: Sampeyan ngetik alamat nganggo http utawa https banjur tekan enter. Http tegese protokol transfer hiperteks lan diarahake menyang server jeneng domain. Https minangka sambungan sing aman yen host lan browser salaman lan ngirim data sing dienkripsi. Server jeneng domain katon ing domain sing dituju

Cara Lacak 404 Kaca sing Ora Kesalahan ing Google Analytics

Saiki kita duwe klien sing rangking bubar bubar. Nalika terus mbantu dheweke ndandani kesalahan sing didokumentasikake ing Google Search Console, salah sawijining masalah sing jelas yaiku 404 kesalahan Halaman sing Ora Ditemokake. Nalika perusahaan pindhah situs, bola-bali nggawe struktur URL anyar lan kaca lawas sing biyen ora ana maneh. Iki minangka masalah BESAR nalika ngoptimalake mesin telusuran. Panguwasa sampeyan