WordPress: Copot lan pangalihan Struktur Permalink YYYY / MM / DD kanthi Regex lan Rank Math SEO

Sederhana struktur URL sampeyan minangka cara sing apik kanggo ngoptimalake situs kanthi sawetara sebab. URL sing dawa angel dituduhake karo wong liya, bisa diilangi editor teks lan editor email, lan struktur folder URL kompleks bisa ngirim sinyal sing salah menyang mesin telusuran babagan pentinge konten sampeyan. Struktur Permalink YYYY / MM / DD Yen situs sampeyan duwe rong URL, sampeyan bakal mikir sing menehi artikel sing luwih penting?

Nggarap File .htaccess Ing WordPress

WordPress minangka platform sing apik sing wis digawe luwih apik kanthi rinci lan kuat ing dashboard WordPress standar. Sampeyan bisa entuk akeh, ing babagan ngatur cara ngrasa lan fungsi situs sampeyan, kanthi mung nggunakake alat sing wis kasedhiya WordPress minangka standar. Nanging bakal ana wektu sajrone urip pemilik situs web, nanging sampeyan kudu ngluwihi fungsi iki. Nggarap WordPress .htaccess

Apa Kaca Kesalahan 404? Napa Dheweke Penting banget?

Nalika njaluk panjaluk alamat ing browser, sawetara kedadeyan kedadeyan ing mikrosekon: Sampeyan ngetik alamat nganggo http utawa https banjur tekan enter. Http tegese protokol transfer hiperteks lan diarahake menyang server jeneng domain. Https minangka sambungan sing aman yen host lan browser salaman lan ngirim data sing dienkripsi. Server jeneng domain katon ing domain sing dituju

Pungkasan, Wayahe Pensiun WWW Sampeyan

Situs kaya kita sing wis ana sajrone dasawarsa nglumpukake pangkat ing kaca sing ndadekake lalu lintas luar biasa sajrone pirang-pirang taun. Kaya umume situs, domain kita yaiku www.martech.zone. Ing taun-taun pungkasan, www wis dadi kurang misuwur ing situs… nanging kita tetep amarga subdomain kasebut duwe panguwasa karo mesin telusuran. Nganti saiki! Moz ngalami owah-owahan gedhe karo 301 Pangalihan sing diumumake Google sing mbantu situs-situs sing digoleki