Media Sosial Rock ing 30 Menit Dina

Kita duwe akeh pandherekipun ing media sosial lan kita nuduhake lan nanggapi ton sajrone pamirsa ing macem-macem media sosial. Kita minangka tim cilik, mung sawetara wong, nanging muga-muga bisa mbantu para sing maca sedina muput lan nanggapi kanthi tepat wektu. Ngandika ... yen kabeh sing kita tindakake yaiku ngawasi, nanggapi lan nuduhake ing media sosial sedina muput, aku ora yakin