3 Cara Pemasaran Organik Bisa Mbantu Sampeyan Ngoptimalake Anggaran Ing 2022

Anggaran pemasaran ambruk nganti rekor paling sithik 6% saka revenue perusahaan ing 2021, mudhun saka 11% ing 2020. Gartner, The Annual CMO Spend Survey 2021 Kanthi pangarep-arep sing paling dhuwur, saiki iki wektune para pemasar kanggo ngoptimalake belanja lan nggedhekake. dolar. Minangka perusahaan nyedhiakke sumber daya sing luwih sithik kanggo marketing-nanging isih nuntut pengembalian ROI sing dhuwur-ora kaget yen belanja pemasaran organik mundhak dibandhingake karo belanja iklan.

Penerbit: Paywalls Need to Die. Ana Cara sing Luwih apik kanggo Monetisasi

Paywalls wis dadi umum ing penerbitan digital, nanging ora efektif lan nggawe alangan kanggo pers gratis. Nanging, penerbit kudu nggunakake iklan kanggo monetisasi saluran anyar lan menehi konsumen konten sing dikarepake kanthi gratis. Mbalik ing 90s, nalika penerbit wiwit mindhah konten online, ana sawetara strategi: mung judhul utama kanggo sawetara, kabeh edisi kanggo wong liya. Nalika padha mbangun ngarsane web, genre sing anyar mung digital

Statistik Panggunaan Internet 2021: Data Ora Tau Turu 8.0

Ing jagad sing saya digitalisasi, tambah akeh amarga muncule COVID-19, taun-taun iki wis ngenalake jaman anyar ing ngendi teknologi lan data duwe peran sing luwih gedhe lan penting ing saben dinane. Kanggo pemasar utawa bisnis apa wae sing ana ing kana, siji perkara sing mesthi: pengaruh konsumsi data ing lingkungan digital modern kita mesthi tambah akeh amarga kita ana ing pandemik saiki. Antarane karantina lan kunci kantor sing nyebar,

Medeni… Rata-rata Penggemar Halloween Rencanakake Luwih Saka $ 100 Taun iki!

Kanggo pisanan, belanja saben wong kanggo Halloween bakal paling dhuwur $ 100. Ing taun iki, saben kategori belanja paling apik - permen, dekorasi, kostum, lan kertu ucapan bakal nambah kanthi signifikan, ora mung saka jumlah taun kepungkur, nanging uga kanggo nomer mbuwang 2019. Rak, 021 Dhuwit Halloween, Sales, Statistik, lan Tren Statistik Halloween Wis Munggah! Taun kepungkur, kurang saka setengah saka kita sing kepengin ngrayakake Halloween nanging ing taun iki mbuwang maneh,