Telusuri Belanja Pariwara kanggo Q3 2015 Nuduhake Pergeseran Dramatis

Klien Kenshoo nglakokake kampanye pemasaran digital sing mlaku ing luwih saka 190 negara lan nyakup meh setengah saka Fortune 50 ing kabeh 10 jaringan agensi iklan global paling dhuwur. Iku akeh data - lan matur nuwun banget Kenshoo nuduhake data kasebut karo kita saben triwulan kanggo mirsani tren sing ganti. Pelanggan gumantung ing piranti seluler luwih saka sadurunge, lan para pemasar maju melu karo kampanye sing luwih dioptimalake sing ngasilake asil positif kanggo kalorone

Apa Marketing Prediktif?

Kepala sekolah dhasar pemasaran basis data yaiku sampeyan bisa nganalisa lan ngetung sekumpulan prospek adhedhasar mirip karo pelanggan nyata. Iku dudu premis anyar; kita wis nggunakake data sajrone sawetara dekade saiki kanggo nindakake iki. Nanging, prosese pancen angel. Kita nggunakake alat ekstrak, transformasi lan mbukak (ETL) kanggo narik data saka macem-macem sumber kanggo mbangun sumber daya terpusat. Iki bisa mbutuhake pirang-pirang minggu kanggo ngrampungake, lan saiki isih ana

4 Tren Paling Apik ing taun iki ing Konten Digital

Kita seneng banget kanggo webinar sing bakal teka karo Meltwater babagan Konten lan Perjalanan Pelanggan. Pracaya utawa ora, pemasaran konten terus berkembang. Ing salah sawijining sisih, prilaku pangguna wis ngalami evolusi babagan cara nggunakake konten lan carane konten mengaruhi lelungan pelanggan. Ing sisih liya, medium wis berkembang, kemampuan kanggo ngukur respons, lan kemampuan kanggo prédhiksi popularitas konten. Priksa manawa ndhaptar

Pemasaran Konten Bisnis Cilik sing Efektif kanggo Konsumen

70 persen pelanggan luwih seneng entuk informasi babagan perusahaan saka konten tinimbang liwat pariwara. 77 persen bisnis cilik nandur modal ing metodologi pemasaran konten kanggo ngonversi pengunjung online dadi pelanggan. Intine yaiku: Klik saka Konten sing Dituduhake kaping lima luwih bisa ngasilake! Ing sanjabane biaya wektu, pemasaran konten dudu sarana larang kanggo promosi bisnis sampeyan. Mayoritas jembar saka

Pengalaman Ponsel lan Pengaruh ing Tren

Kepemilikan smartphone ora mung saya rame, kanggo akeh wong, kabeh alat nyambungake menyang Internet. Konektivitas kasebut minangka kesempatan kanggo situs e-commerce lan toko eceran, nanging mung yen pengalaman seluler pengunjung luwih unggul tinimbang pesaing sampeyan. Ing saindenging jagad, saya akeh wong sing duwe kepemilikan smartphone. Sinau babagan pamindhahan seluler iki mengaruhi masa depan e-commerce lan industri ritel kanthi sakabehe.