Pira Konten sing Diprodhuksi Online kanthi 60 Detik?

Wacan: 3 menit Sampeyan bisa uga wis ngelingi sawetara sing kurang nyenengake nalika ngirim. Nalika nerbitake saben dina wis dadi bagean saka DNA ing taun-taun pungkasan, aku uga nantang majune situs kasebut lan nyedhiyakake luwih akeh fitur. Wingi, contone, aku terus karo proyek kanggo nggabungake rekomendasi whitepaper sing relevan karo situs kasebut. Iki minangka proyek sing wis tak simpen udakara setaun kepungkur, mula aku butuh wektu nulis lan malih dadi coding

Snapshot Pemasaran Digital sing Dibayar Kenshoo: Q4 2015

Wacan: 2 menit Saben taun, aku yakin kabeh bakal diwiwiti, nanging saben taun pasar saya akeh - lan 2015 ora beda. Tuwuhing seluler, paningkatan iklan dhaptar produk, muncul jinis iklan anyar kabeh nyumbang sawetara pangowahan pinunjul ing prilaku konsumen lan belanja sing gegandhengan karo para pemasar. Infographic anyar saka Kenshoo iki nerangake manawa sosial saya akeh tuwuh ing pasar. Pemasar nambah belanja sosial 50%

3 Plancongan saka Musim Liburan 2015 kanggo Mbantu Sampeyan ing 2016

Wacan: 2 menit Splender nganalisa luwih saka patang yuta transaksi ing 800+ situs kanggo ndeleng kepiye belanja online ing 2015 dibandhingake karo 2014. Dina Thanksgiving minangka dina belanja online paling dhuwur kaping telu ing musim iki kanthi komputer lan elektronik sing entuk hadiah nanging sandhangan lan aksesoris sing diwiwiti wuwuh Senen Cyber ​​isih dadi dina belanja plancongan paling gedhe kanthi online, kanthi 6% adol preinan. Nanging, adol mudhun 14% wiwit 2014. Miturut pendapatku, ana

Nuduhake Sukses lan Gagal 2015!

Wacan: 2 menit Wah, setaun tenan! Akeh wong bisa ndeleng statistik lan nanggapi meh… nanging kita ora bakal luwih seneng karo kemajuan sing digawe situs ing taun kepungkur. Rancang ulang, tambah akeh perhatian ing kiriman, wektu sing digunakake kanggo riset, kabeh bisa ngasilake. Kita kabeh nindakake tanpa nambah anggaran lan tanpa tuku lalu lintas ... iki kabeh tuwuh organik! Ngilangi sesi saka sumber spam rujukan, ing ngisor iki

Apa Omni-Channel? Kepiye Pengaruh Eceran ing Musim Liburan iki?

Wacan: 2 menit Nenem taun kepungkur, tantangan pemasaran online paling gedhe yaiku kemampuan nggabungake, nyelarasake, lan banjur ngontrol olahpesen ing saben saluran. Nalika saluran anyar muncul lan nambah popularitas, para pemasar nambah akeh batch lan luwih akeh jeblugan kanggo jadwal produksi. Asil (sing isih umum), ana akeh tumpukan pariwara lan pesen penjualan sing nyebabake saben tenggorokan prospek. Reaksi mundur terus - karo konsumen sing ora gelem langganan lan ndhelikake saka perusahaan sing ana

Telusuri Belanja Pariwara kanggo Q3 2015 Nuduhake Pergeseran Dramatis

Wacan: <1 menit Klien Kenshoo nglakokake kampanye pemasaran digital sing mlaku ing luwih saka 190 negara lan nyakup meh setengah saka Fortune 50 ing kabeh 10 jaringan agensi iklan global paling dhuwur. Iku akeh data - lan matur nuwun banget Kenshoo nuduhake data kasebut karo kita saben triwulan kanggo mirsani tren sing ganti. Pelanggan gumantung ing piranti seluler luwih saka sadurunge, lan para pemasar maju melu karo kampanye sing luwih dioptimalake sing ngasilake asil positif kanggo kalorone

Apa Marketing Prediktif?

Wacan: 3 menit Kepala sekolah dhasar pemasaran basis data yaiku sampeyan bisa nganalisa lan ngetung sekumpulan prospek adhedhasar mirip karo pelanggan nyata. Iku dudu premis anyar; kita wis nggunakake data sajrone sawetara dekade saiki kanggo nindakake iki. Nanging, prosese pancen angel. Kita nggunakake alat ekstrak, transformasi lan mbukak (ETL) kanggo narik data saka macem-macem sumber kanggo mbangun sumber daya terpusat. Iki bisa mbutuhake pirang-pirang minggu kanggo ngrampungake, lan saiki isih ana

4 Tren Paling Apik ing taun iki ing Konten Digital

Wacan: <1 menit Kita seneng banget kanggo webinar sing bakal teka karo Meltwater babagan Konten lan Perjalanan Pelanggan. Pracaya utawa ora, pemasaran konten terus berkembang. Ing salah sawijining sisih, prilaku pangguna wis ngalami evolusi babagan cara nggunakake konten lan carane konten mengaruhi lelungan pelanggan. Ing sisih liya, medium wis berkembang, kemampuan kanggo ngukur respons, lan kemampuan kanggo prédhiksi popularitas konten. Priksa manawa ndhaptar