Tren Teknologi Paling Anyar ing taun 2011

Wong-wong ing G + (ora bakal bingung karo Google+) wis ngembangake infographic iki kanthi tren teknologi paling dhuwur online kanggo taun 2011. Dhaptar kasebut ditambah karo Grup Tuku, teknologi sing mbledhos wiwitan taun lan saiki wis dadi fitur sing meh saben komunitas wis disalin lan dilebokake ing strategi. Aplikasi geolokasi, tablet, aplikasi produktivitas adhedhasar awan, video online ing Enterprise, Q&A Online (kalebu klien ing ChaCha!), Crowdfunding, lan Mobile

Rating, Ulasan lan Tujuan Pembeli

Minggu kepungkur, aku seneng ketemu lan ngobrol karo Jeff Quipp saka Search Engine People, perusahaan SEO lan Internet Marketing. Jeff moderator panel babagan rating, review lan media sosial sing dakkirim ing Search Marketing Expo lan Konferensi eMetrics ing Toronto karo Gil Reich, VP Manajemen Produk ing Answers.com. Jeff nggawa siji kunci - maksud para pengunjung, sing mesthi bakal kita pahami kaya kita

Anggaran Ngalih 53% saka Print menyang Panelusuran lan Sosial

Esuk iki, aku lagi maca Laporan eConsultancy State Marketing Search kanggo taun 2011. Laporan Laporan Pemasaran Telusuran 2011, sing digawe dening Econsultancy asosiasi karo SEMPO, katon jero babagan carane perusahaan nggunakake telusuran mbayar, optimalisasi mesin telusuran (telusuran alami ) lan pemasaran media sosial. Laporan kasebut, sing uga ngemot valuasi pasar, nderek survey luwih saka 900 responden saka kaloro perusahaan (pengiklan sisih klien) lan agensi, lan adhedhasar data saka 66 negara liyane

Pengeluaran Media Sosial Tambah 18% + ing 5 Taun

Survei CMO nglumpukake lan nyebarake pendapat para pemasar utama kanggo prédhiksi masa depan pasar, nglacak keunggulan pemasaran, lan ningkatake nilai pemasaran ing perusahaan lan masarakat. Slide utama, sing dituduhake dening Pilgrim Marketing, yaiku pangarepan kanggo pangeluaran media sosial ... pertumbuhan sing konsisten didhukung banget sajrone survey. Diadegake ing wulan Agustus 2008, Survei CMO diterbitake kaping pindho saben taun liwat survey Internet. Pitakon mbaleni liwat wektu

75 Resolusi Internet Taun Anyar 2011

Wayahe rame ing pungkasan taun. Ing taun iki, kita bakal nesu banget… kanthi dominasi sawetara perusahaan gedhe nganti tumindake media sosial sing ora bisa ditampa. Mangkene sawetara perkara sing pancen nggawe bug, mula ayo ndandani supaya ora kedadeyan ing taun 2011: STOP SCREAMING. Kaya sing digodha, jupuk driji saka CAPS LOCK. Yen aku lengganan saka email, aja ngirim email konfirmasi menyang aku. Ngganti