Blanja Liburan Online

Wacan: <1 menit Blanja online saya akeh taun… lan durung ana sing mudhun alon-alon. BlueKai nerbitake infographic ing ngisor iki minangka persiyapan kanggo musim blanja liburan iki kanthi online. Saka infographic: Dagang online duwe peran luwih gedhe ing musim blanja preinan meh saben taun wiwit digawe. Nanging amarga pemasaran Internet dadi luwih canggih [lan konsumen dadi luwih pinter ing web], blanja plancongan ngalami transformasi sing jero. Ing ngisor iki minangka tren utama saka belanja taun 2010

Video: Revolusi Media Sosial 2

Wacan: <1 menit Revolusi Media Sosial 2 minangka refresh video asli kanthi statistik sosial lan statistik seluler anyar lan anyar sing angel diabaikan. Adhedhasar buku Socialnomics: Kepiye Media Sosial Ngganti Cara Urip lan Urip Bisnis dening Erik Qualman.

Demo Reality Augmented Webtrends

Wacan: <1 menit Yen sampeyan ora bisa ndeleng video ing ngisor iki, klik kanggo ndeleng mashup kasunyatan ditambah nggunakake Webtrends! Iki minangka demonstrasi gedhe saka panggunaan analitik lan kegiatan offsite sing katon ing konferensi Webtrends Engage 2010. Kamera nemokake lan nglacak lencana, nganyari Webtrends, lan - kanthi nyata - nampilake spesifikasi kehadiran paling anyar!

2010: Nyaring, Nggawe Pribadi, Ngoptimalake

Wacan: 3 menit Kasedhiya informasi saka media sosial, telusuran lan kothak mlebu. Volume terus mundhak. Aku ora kurang saka 100 aturan ing kothak mlebu kanggo ngarahake pesen lan tandha kanthi bener. Kalender saya disinkronake ing antarane Blackberry, iCal, Google Calendar lan Tungle. Aku duwe Google Voice kanggo ngatur telpon bisnis, lan YouMail kanggo nangani telpon langsung menyang telpon. Joe Hall dina iki nulis manawa masalah privasi lan panggunaan data pribadi dening Google bisa uga