Drip: Apa Manajer Hubungan Pelanggan E-niaga (ECRM)?

Platform Manajemen Hubungan Pelanggan E-niaga nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane toko e-niaga lan para pelanggan kanggo pengalaman sing ora bisa dilalekake sing bakal nyebabake loyalitas lan penghasilan. ECRM duwe kekuwatan luwih akeh tinimbang Penyedia Layanan Email (ESP) lan fokus pelanggan luwih akeh tinimbang platform Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM). Apa sing diarani ECRM? ECRM nguatake pamilik toko online kanggo ngerti kabeh pelanggan sing unik — kapinterane, tuku, lan prilaku - lan menehi pengalaman pelanggan kanthi migunani kanthi skala kanthi nggunakake data pelanggan sing dikumpulake ing saluran pemasaran terintegrasi.

Kaca Pimpinan: Nyebarke Kaca Mendarat sing Resep, Responsif Ing Menit

LeadPages minangka platform kaca kebangkrutan sing ngidini sampeyan nerbitake kaca dhasar sing responsif, responsif menyang Facebook, WordPress utawa situs sampeyan kanthi mung sawetara klik. Kanthi LeadPages, sampeyan bisa kanthi gampang nggawe kaca sales, welcome gate, landing page, meluncurake kaca, meres, mbukak kaca, matur nuwun kaca, pre-cart page, upsell pages, babagan kula, kaca seri wawancara lan liya-liyane. Sampeyan bisa nggawe lan ngluncurake kaca kebangkrutan kanthi nggunakake skrip semat kanggo dadi host

Gawe, Tes lan Tambah Langganan Kanthi Popup sing Apik

Sanajan akeh wong sing ora seneng nyembul, umume pengunjung ngerti manawa biaya saran lan konten gratis ing situs web bisa uga mung nyembul sederhana sing njaluk langganan. Biyen, kode sing dibutuhake kanggo nggawe lan ngrancang nyembul ora angel, nanging kanthi nggunakake kemampuan kanggo nyoba saben desain nggawe implementasine luwih angel. Pippity ngupayakake ngatasi iki kanthi plugin popup unik sing nawakake

Nglampahi $ 299 lan Kirim Situs menyang Yahoo?

Sampeyan bisa uga kudu ati-ati nalika nggunakake alat SEO online standar lan maca sawetara forum babagan cara nambah pangkat, panguwasa lan backlink situs ... sawetara informasi iki wis kuna. Dadi, aku maca ing sawetara situs sing ngirim situs sampeyan menyang direktori Yahoo! Minangka ide sing apik. Regane $ 299, situs sampeyan bakal diindeks ing Yahoo! direktori bisnis, dipromosikake ing Yahoo