5 Cara Tablet Ngowahi Pengalaman Eceran

tablet instore nemu infographic

Minggu iki aku blanja ing apotek CVS lokal lan kepincut banget nalika ndeleng tampilan multimedia sing kebak, video lan swara kanggo promosi cukur listrik. Unit kasebut pas ing rak, ora akeh papan, lan duwe speaker arah. Aku kira ora bakal suwe banget sadurunge kita ndeleng stasiun tablet ing saben bagean toko kanggo menehi wawasan tambahan babagan produk sing dipromosekake.

Infographic iki saka Moki, perusahaan sing mbantu perusahaan perusahaan ngamanake, nglacak lan ngatur aplikasi seluler, menehi wawasan babagan 5 cara unik sing tablet nambah pengalaman blanja ritel ing toko:

  1. Gambar Iki Selling - Ora ngramal babagan cara kerjane utawa kinerja produk, video ing tablet menehi conto sing ora ana imajinasi.
  2. Signage - Tandha digital sing dikelola kanthi adoh saya misuwur, saéngga pemasaran lan operasi wong bisa nambah cara komunikasi karo tampilan sing interaktif lan apik.
  3. Tampilan produk ing toko - kemampuan kanggo nampilake prabédan lan fitur produk kanthi cetha ing tablet cilik sing apik tinimbang tampilan sing gedhe banget bisa fokus lan nyuda kerumitan lan tampilan langsung ruangan sing ana.
  4. Layanan mandhiri pelanggan - staf sampeyan ora bisa ana ing endi wae, nanging kios tablet bisa lan ngidini para pembeli riset lan golek informasi sing dibutuhake kanggo pengalaman blanja sing luwih apik.
  5. Pemrosesan pembayaran ing toko - Dagang ing sistem penjualan sing hebat, kuno, lan larang banget kanggo tablet sing integral kanthi online kanggo proses pambayaran, manajemen inventaris, lan pelaporan…. kanthi bagian sekedhik ukuran lan biaya.
  6. tablet-instore-pengalaman

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.