Kepiye Tablet Ngowahi Kebiasaan Shopping

statistik blanja tablet

Yen Konten dadi Raja, mula UX kudu dadi Ratu. Kanthi tuwuhing seluler lan tablet sing dramatis, pengalaman panganggo (UX) bisa uga duwe pengaruh paling gedhe tumrap pertumbuhan penjualan ing sanjabane kualitas konten kasebut. Pengalaman kasebut ora bisa ditolak maneh lan kudu dipikirake nalika sampeyan wis nyetel online.

Infographic iki saka Monetasi: Pasar tablet sing berkembang wis nggawe tren pangerten ing perangkat keras nalika ngoptimalake situs web kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing relevan. Infographic iki kalebu informasi babagan kabiasaan pembeli tablet, kalebu sawetara data eksklusif saka sing anyar EQ Monetasi laporan.

CouchCommerce

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.