Mupangate Nggunakake Tablet Titik Sistem Sales ing Toko

mupangate poin penjualan tablet

Nalika toko ritel mikir babagan titik tablet sing bisa adol, bisa uga mung mikir bakal ngganti POS lawas sing lawas lan gedhe banget sing dituku dekade kepungkur. Elinga yen tablet POS ora mung ngrampungake masalah biaya hardware, uga alat serbaguna sing bisa nambah pengalaman blanja para pelanggan.

Titik seluler hardware lan industri perangkat lunak sales diprakirake ukuran $ 2 milyar ing 2013 - mung ing Amerika Utara. Lan 70% pengecer nganggep sistem tablet POS amarga ukuran layar, gampang digunakake lan faktor liyane.

Piranti tablet POS ora mung kanggo mriksa - bisa digunakake kanggo macem-macem fungsi ing toko:

  • Pembayaran proses ing endi wae ing toko, ngilangi garis pamriksa.
  • Pembayaran proses ing endi wae ing sanjabane toko, ing acara lan papan.
  • Ngasilake Processing kanthi gampang lan gampang ing endi wae ing toko.
  • Goleki inventaris lan rega ing toko kanggo para pembeli.
  • Program kasetyan ngakses ing endi wae, kapan wae.
  • Integrasi e-commerce karo toko online sampeyan. Pelanggan sampeyan bisa miwiti adol ing omah, lan njupuk ing toko ritel.

Kaya sing wis kasebut ing kiriman sadurunge, nggawe proses penjualan dadi luwih gampang lan nyenengake kanggo pelanggan bakal nambah penjualan. Sistem POS tablet minangka kunci ing strategi iki.

Mupangate Titik Penjualan Tablet (POS)

2 Komentar

  1. 1

    Aku nggunakake livepos ing toko lan migunani banget kanggo operasi saben dinane. Iki nggawe gaweyan gampang lan ngirit wektu akeh banget.

  2. 2

    Wis pirang-pirang taun nggunakake livepos lan fiture mbantu nggampangake gaweyan. Iki migunani banget lan dipercaya kanggo kita.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.