Wutah Tablet: Statistik Panganggoan lan Pangarepan

statistik panggunaan tablet

Aku pangguna tablet sing seneng banget… Aku duwe iPad lan iPad Mini kajaba MacBook Pro lan iPhone. Cukup narik kawigaten, aku nggunakake saben piranti kanthi spesifik. Kayata iPad Mini, minangka tablet sing cocog kanggo rapat lan lelungan bisnis sing mlaku-mlaku lan aku ora pengin nyeret laptop lan kabeh kabel, charger, lan aksesoris sing dibutuhake. IPadku biasane tetep ing cedhak amben televisi kanggo blanja lan maca. Gedhe banget kanggo bisnis nanging gedhe ing omah.

Tablet lan laptop wis ngrusak pasar desktop. Ing 2013, pasar desktop PC mudhun 98%! Aku bubar nyepetake kantor omahku lan desktop wis pensiun minangka ganti laptop lan Tampilan Thunderbolt. Lan produktivitas ing omah saya saya mundhak amarga mung nggawa laptop ing antarane kantor lan ora perlu kuwatir masang kabel, transfer file, lsp.

Ing taun 2013, dodolan tablet njeblug, nambah 68% nganti 195.4 yuta unit ing saindenging jagad. Penjualan global diarepake bakal tekan 1 milyar unit ing taun 2017, dadi penting banget kanggo para eksekutif ing saben level kanggo ngerti pentinge tablet lan kepiye pengaruhe ing siklus tuku lan keterlibatan konsumen umume.

Mesthekake situs sampeyan responsif babagan panggunaan tablet - uga nggunakake media kanggo browsing prilaku utawa pangembangan aplikasi - bisa menehi asil dandan sing signifikan ing keterlibatan pelanggan lan pengunjung uga konversi. Kasunyatane, pangguna tablet duwe kegiatan tartamtu, kayata maca lan blanja, dheweke seneng banget nggunakake tablet kanggo tampilan seluler, laptop utawa desktop. Pengalaman kaya apa kanggo para sing maca?

Usablenet_Infographic_Tablet_Final_US

2 Komentar

  1. 1

    Apa ana sing ndeleng tablet / pc Microsoft paling anyar? Aku bakal njaluk dina iki lan nyoba mateni kabeh produk Apple. Sugeng Apel! Aku ana ing pro Macbook, iMac, tablet lan iPhone paling anyar. F-sing! Salam kanggo mbukak teknologi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.