Gazebo Sysomos: Pemantauan Gambar lan Video kanggo Media Sosial

sysomos nyawang

Sampeyan merek nasional lan pelanggan sing dianiaya nuduhake foto merek sampeyan sing isin ing media sosial. Dheweke ora menehi tag ing foto, nanging luwih becik ora nuduhake. Virus kasebut dadi virus lan sadurunge sampeyan ngerti, tandha ngawasi bakal dipateni nalika situs utama wiwit nyebutake sampeyan lan nuduhake gambar kanthi online.

Momentum wis njupuk alih wektu lan intine penting, nanging sampeyan pancen kasep. Sampeyan lagi ing mode pertahanan. Sampeyan menehi pratelan, kanthi andhap asor njaluk ngapura, lan ngupayakake kanthi maksimal kanggo para pelanggan.

Kepiye yen ana cara liya? Kepiye yen ana layanan sing ngenali logo ing foto lan menehi kabar babagan kedadeyan nyata marang sampeyan. Ing jaringan cilik sing wis ndeleng gambar kasebut, reaksi sampeyan bakal katon sawetara latere. Mbok menawi sampeyan nyurung foto kanthi njaluk ngapura lan mbayar maneh. Sanajan ora ngalangi gambar supaya dadi virus, kabeh wong sing arep nulis babagan debacle uga menehi tanggepan.

Tinimbang katon kaya merek elek sing ora preduli, saiki sampeyan katon kaya merek sing ngrungokake pelanggan. Iki mupangate mupangate Gazebo Sysomos (sadurunge Gazemetrik) - nyedhiyakake ngawasi gambar lan video kanggo media sosial, Analytics, manajemen kampanye lan nglaporake.

Ngatur merek sehat ora mung kudu ngerti sapa sing ngomong babagan merek, produk utawa layanan sampeyan - nanging uga visual sing dituduhake lan dideleng. Sysomos Gaze nemokake gambar merek sampeyan ing saluran sosial lan nggabungake ing sak papan.

Gazebo Sysomos uga migunani kanggo manajemen hak digital, saéngga merek bisa ngubungi pangguna sing wis gampang masang foto kanthi gampang. Merek bisa njaluk idin kanggo mbabarake maneh gambar sing digawe pangguna ing saluran dhewe, lan nggawe konten kasebut dadi aset sing cocog karo merek.

dashboard pandangan sysomos

Sampeyan uga bisa ngawasi gambar lan video kasebut kanthi suwe nganggo Sysomos Gaze Analytics.

sysomos

saringan sysomos-gaze

Babagan Sysomos

Sysomos yaiku perusahaan intelijen sosial sing didhukung dening ilmu data sing menehi konteks bisnis langsung menyang atusan yuta obrolan sing kedadeyan online saben dina. Platform intelijen sosial Sysomos terus-terusan mbahas obrolan lan crita warta kasebut supaya para pemasar wangsulan wektu nyata babagan apa sing dipikirake lan dirasakake para pelanggan.

  • Temokake lan kurasi gambar lan video sosial konsumen virus asli saka konsumen ing tampilan siji.
  • Otomatis alur kerja panjaluk persetujuan supaya para pemasar bisa gampang nglumpukake idin saka konsumen supaya nggunakake gambar lan video ing kampanye pemasaran
  • Tukang nggawe konten kaya Smartlists: Pemasar bisa nggawe koleksi gambar adhedhasar elemen visual kanthi milih sakumpulan gambar kanthi elemen sing dipengini para pemasar kanggo ngawasi utawa menehi kurasi.
  • Ngawasi lan melu kanthi pengaruh Instagram lan Twitter, entuk wawasan babagan sifat, pengaruh lan kegiyatan sing unik

Luwih saka 1500 merek lan agensi, kalebu 80 persen merek global sing paling larang regane, miturut peringkat Interbrand, percaya karo Sysomos kanggo intelijen sosiale. Sysomos duwe kantor ing pitung kutha ing saindenging jagad, kalebu London, New York, San Francisco lan Toronto.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.