Sinergi: Kepiye Pemasar Nggedhekake Media Milik karo Media sing Dibayar lan Media sing Dibayar

jaringan 3017395 1280

Ngrawat pemasaran sing dibayar lan pemasaran sing dimiliki kanthi kapisah mbayar konversi, peringkat lan penghasilan para pemasar. Umume para pemasar ngevaluasi saluran kanthi kapisah, utawa, mbagi pemasaran sing dibayar, entuk, lan diduweni.

Hasile?

Sampeyan ninggalake 50-100% asil potensial ing meja.

Aku bubar takon meh satus CMO lan eksekutif pemasaran: Kepiye pengaruh pemasaran organik lan mbayar lan saling nambah? Sing jawaban padha nggumun banget, lan menehi bukti kuat manawa para pemasar kudu ngupayakake lan ngeksploitasi sinergi ora mung ing njero nanging kabeh ana ing antarane kabeh saluran pemasaran.

Sosial minangka conto sing jelas.

Umume merek jus sosial sosial kanthi bayaran sing sithik. Nanging sawetara pemasar nemokake manawa mupangat kasebut ngluwihi asil media sosial sing luwih apik. Contone, bisa uga… kanggo pemasaran telusuran organik.

Kita ngluncurake kampanye Iklan Facebook kanggo promosi hadiah lelungan gratis. Iki ngasilake ribuan suka, saham, tweet lan udakara 50 tautan mlebu saka blog lelungan. Lalu lintas telusuran organik wis apik nganti 35% sajrone pirang-pirang wulan amarga saham sosial lan tautan mlebu minangka faktor peringkat utama ing algoritma Google. Amine Rahal, pendiri lan CEO Little Dragon Media

Kanthi tembung liya, sosial sing mbayar nggawe sosial sing entuk entuk SEO sing nyebabake lalu lintas web sing diduweni.

Iku rantaian sebab sing apik, yen sampeyan dadi pemasar kanthi anggaran sing winates.

Tuladha liyane? Pay-per-click menyang SEO organik.

Mung kasunyatan manawa sampeyan nyopir lalu lintas tambahan menyang situs web sampeyan duwe pengaruh sakabehe sing positif:

Rata-rata, kita wis ndeleng 10 nganti 20% lalu lintas telusuran organik kanggo tembung kunci lan tembung sing uga dipasang iklan, utamane ing sekitar telusuran merek. Iklan kasebut uga regane larang banget lan performa kanthi apik, amarga biasane regane luwih murah. Kent Lewis, pendiri lan Presiden Anvil

Napa karya iki?

Laura Simis saka Coalmarch ujar manawa lalu lintas kaca minangka faktor rangking kaca asil mesin telusuran, nambah lalu lintas menyang kaca tartamtu liwat media mbayar bisa nambah kemampuan kaca kasebut supaya bisa pangkat kanthi apik.

Dadi, apa jenis angkat sing bisa sampeyan hasilake saka teknik gabungan SEM lan PPC iki? Pemasar sing disurvei ujar manawa asile diunggahake saka 10 nganti 40% angkat. Sampeyan bisa uga ora ngrusak bumi… nanging intine gratis.

Siji conto sing menarik banget: SEO organik lan iklan belanja Google sing mbayar.

Iki ngasilake dorongan 7X gedhe kanggo siji pemasar.

Alison Garrison, direktur senior pemasaran ing Volusi, platform e-niaga kanggo SMB, ngoptimalake mesin telusuran organik suwene 12 wulan ora bisa dibayar nalika nambahake iklan Google Shopping.

Sawise miwiti kampanye feed Shopping, kerja SEO sing wis suwene udakara setaun entuk daya tarik sing signifikan, lan lalu lintas saka telusuran organik nambah 325% umume lan luwih saka 400% saka seluler mung taun-taun. Alison Garrison

Nanging penghasilan pancen mlumpat liwat atap uga… kalebu penghasilan telusuran organik.

Pendapatan saka telusuran organik tambah 240% sajrone wektu kasebut. Iklan feed Shopping dadi kunci sukses ing kene - lalu lintas umume tambah luwih saka 2,500%, lalu lintas seluler mundhak luwih saka 10,000%, bathi tambah luwih saka 800%, bathi seluler mundhak luwih saka 80,000% - dudu typo.

Alison Garrison

Cetha, klien dheweke wiwit saka bathi cilik saka penghasilan web lan seluler. Lan, ana rong gawan penting liyane. Siji: dheweke nandur modhal setahun kanggo ngoptimalake mesin telusuran. Yaiku dedikasi lan gaweyan - lan perspektif jangka panjang - sing asring ora sampeyan deleng. Lan loro: jarak tempuh sampeyan bisa beda-beda. Mung amarga siji pemasar ngarahake rembulan lan nggayuh lintang, ora ateges saben pemasar bakal entuk asil sing padha.

Nanging, asile apik banget.

Paling ora, asil Garrison mbuktekake kudu sinergi ing antarane saluran pemasaran. Pemasar sing ora ngupayakake lan ngeksploitasi sinergi ing antarane saluran pemasaran sing mbayar lan organik ora duwe emas murni.

Secara harfiah.

Sinau lengkap kanthi wawasan saka kabeh pemasar sing dakkandhakake kasedhiya gratis ing kene.

Download Sinau Lengkap ing kene

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.