Syncari: Nggabungake lan Ngatur Data Cross-Functional, Otomatis Alur Kerja Lan Sebarake Wawasan sing dipercaya ing endi wae.

Otomatisasi Data Codeless Syncari

Perusahaan tenggelam ing data sing nglumpukake ing CRM, otomatisasi pemasaran, ERP, lan sumber data cloud liyane. Nalika tim operasi penting ora bisa setuju karo data sing makili kasunyatan, kinerja bakal mandheg lan target bathi luwih angel digayuh. Syncari pengin nggawe urip luwih gampang kanggo wong sing nyambut gawe ops pemasaran, ops penjualan, lan ops pamasukan sing terus-terusan berjuang karo data supaya bisa nggayuh tujuane.

Syncari njupuk pendekatan anyar kanggo integrasi, otomatisasi, lan manajemen data. Platform data lengkap nggabungake, ngetung, lan ngresiki data saka kabeh sistem ndhuwur sampeyan. Ora kaya Workato utawa MuleSoft, Syncari nyedhiyakake fungsi manajemen data tanpa kode kanggo mbantu para profesional operasi ngotomatisasi proses kanthi data sing dipercaya. Platform manajemen data banjur nyebarke data lan wawasan sing dipercaya bali menyang saben departemen sumber kayekten lan supaya sistem kasebut tetep sinkron karo data liyane sing luwih apik. Iki mbebasake tim sampeyan saka beban inspeksi data manual lan ngresiki kanthi memusatake lan ngotomatisasi pengayaan data, normalisasi, lan de-duplikasi.

Syncari minangka cara sing luwih apik kanggo modernisasi tumpukan data perusahaan. Iki kanthi unik nggabungake kemampuan FiveTran, sawijining gudang data (kayata Snowflake), lan Census / Hightouch ing sawijining platform lengkap kanggo nyederhanakake integrasi end-to-end kanthi realistis. Syncari nggabungake integrasi, otomatisasi, lan manajemen data dadi siji platform lengkap kanggo nguatake kabeh wong supaya bisa nggawe lam iki kanthi njupuk pendekatan data-pisanan.

Platform Manajemen Data Syncari Nyedhiyakake:

  • Model data gabungan - Saben sistem nggambarake pelanggan kanthi cara sing beda. Iki wis normal kanggo sampeyan, dadi sistem sampeyan kabeh bisa ngomong nganggo basa sing padha.
  • Sinkronisasi multi-arah - Supaya data salib sistem didadekake siji karo mesin transaksional sing tundha paten sing njaga negara lan ngatur data ing kabeh sistem sing gegandhengan kanthi otomatis.
  • Manajemen skema otomatis - Nalika kolom anyar ditambah utawa dicopot menyang sumber data, Syncari kanthi otomatis nganyari kabeh proses sing kena pengaruh. Pamitan ngilangi pangowahan!
  • Manajemen data sing disebar - Otomatisasi lan kabijakan data sing digawe ing Syncari sesambungan karo saben sumber data sing gegandhengan karo model data gabungan, saéngga konsistensi data sing durung tau ana sadurunge.

Beda karo tradisional konektor, Syncari Synapses ngerti banget skema sistem pungkasan, nyedhiyakake integrasi jero kanggo operasi tartamtu kaya nggabungake lan mbusak-lunak, lan ngatur pengaruh pangowahan skema ing saben Synaps sing gegandhengan. Pustaka integrasi kalebu Airtable, Amazon S3, Amazon Redshift, Amzon Kinesis, Amplitude, Drift, Eloqua, Intercom, Microsoft Dynamics 365, Freshworks CRM, Gainsight, Google BigQuery, Google Sheets, Hubspot, Jira, Marketo, Mixpanel, MySQL, NetSuite , Outreach, Salesforce Pardot, Pendo, PostgreSQL, Salesforce CRM, Sage Intactt, SalesLoft, Snowflake, Workday, Xero, Zendesk, lan Zuoro.

Nyuwun Demo Syncari

2 Komentar

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.