Manajemen Media Sosial Perusahaan saka Syncapse

cara kerja platform syncapse

Ing perusahaan perusahaan sing melu media sosial, ana akeh kegiyatan. Saka obrolan dhukungan lan penjualan nganti pemasaran lan promosi, obrolan kudu diterusake kanthi bener, ditanggepi kanthi cepet, lan yakin manawa ditangani kanthi bener. Meh saben minggu, kita krungu ana perusahaan utama liyane sing kanthi sengaja nerbitake tweet sing isin amarga ora duwe komando lan kontrol kanggo nuntun lan nyetujoni olahpesen.

Platform media sosial perusahaan nawakake kesempatan kanggo sentralisasi, nyederhanakake lan ngarahake obrolan kanthi efisien lan efektif. Platform Syncapse nawakake kemampuan kanggo perusahaan nggawe lan nuduhake kabeh template media sosial liwat dashboard terpusat. Cithakan desain disimpen lan kasedhiya kanggo administrator lan agensi lokal kanggo lokalisasi.

The Platform Syncapse nyedhiyakake teknologi lan infrastruktur sing nggawe penerbitan global sing efisien, kolaboratif, nampa integrasi data pihak katelu, lan nggawe visualisasi data sing migunani lan Analytics babagan kinerja.

Publikasi Syncapse

syncapse nerbitake

Platform Syncapse nyedhiyakake:

  • Platform gabungan kanggo platform Facebook, Twitter, Youtube, lan blogging
  • Tandha siji kanggo pangguna ing kabeh saluran
  • Administrasi adhedhasar peran - Pangguna diwenehi peran lan situs sing diwenehake
  • Konten sing relevan lokal kanthi disetujoni lan diterbitake ing tingkat global & lokal
  • Platform kasebut nawakake kemampuan kanggo isi target menyang negara, kutha lan basa
  • Workflow, ngangkut barang, arsip data
  • Kalender konten - tampilan terpusat kanggo kabeh konten sing dijadwalake ing kabeh saluran sing dikelola
  • Ndeleng lan moderat kabeh komentar lan obrolan
  • Ngenali pengaruh utama, loyalist merek, lan prospek langsung
  • Pangumpulan data terpusat - nyedhiyakake tampilan dashboard terpusat metrik kunci ing kabeh situs

Sinkronisasi Kampanye Analytics

kampanye sinkronisasi

Edhisi Francais Sinkronisasi

Kajaba iku, Syncapse nawakake tambahan Waralaba sing ngidini kantor pusat waralaba nggawe konten sosial kanggo distribusi menyang agen, waralaba, lan franchisee. Kanthi edisi waralaba, Syncapse njamin kepatuhan lan disetujoni perusahaan miturut level apa wae sing dibutuhake sadurunge kasedhiya menyang Francais.
waralaba syncapse

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.