Symbolset: Tambah Ikon Sosial Kanggo Situs Apa wae Kanthi Font Web Iki!

Spesifikasi SSSosial Statis

Sejatine saben situs ing web nggunakake sosial lambang kanggo nampilake tautan menyang Twitter, Facebook, LinkedIn lan alamat sosial liyane ing web. Browser modern nawakake kesempatan kanggo nampilake font, saéngga kemungkinan tanpa wates ing desain ngarsane web sampeyan.

Kita nggarap situs klien sing apik sing dirancang dening KA + A, perusahaan merek lan desain sing sukses banget. Kita wis kerja sama karo akeh klien… nggawe merek lan desain banjur kita selaras, optimalisasi lan integrasi kanggo para klien. Hebat banget amarga para desainer ora mung nggawe situs sing apik, nanging uga nulis kode sing apik.

lambang sosial

Klien njaluk supaya nambah gambar LinkedIn lan link ing sisih tengen ngisor situs kasebut. Nalika ditliti maneh, temokake ora kabeh gambar. Iki font sing nampilake Twitter lan Facebook! Nindakake hacking cepet, kita bisa ngerti manawa wis ngetrapake ikon sosial saka Symbolset.

Simbol yaiku font simbol semantik. Dheweke bisa digunakake ing browser modern lan ing endi wae fitur OpenType didhukung.

Iki apik banget! Font bisa diowahi ukuran, duwe warna apa wae, lan ditrapake nganggo gaya liyane nganggo CSS, kayata kursor. Lan font dimuat kanthi cepet. Saka sudut pangembangan, kita ora prelu desainer nggawe lambang sosial anyar sing padha karo warna, ukuran lan gaya sing padha. Kita mung kudu nggunakake kode HTML kanggo lambang LinkedIn, bungkus karo tag jangkar, lan banjur lunga!

Symbolset Sosial mung $ 3 lan kasedhiya karo ikon sosial saiki:
Spesifikasi SSSosial Statis

Salam kanggo KA + A kanggo implementasine sing apik banget. Aku yakin bakal nemokake akeh kesempatan liyane kanggo nggabungake lambang Symbolset menyang situs kita dhewe. Cathetan pungkasan, dheweke ora mung duwe Ikon Sosial, entuk sawetara seri font liyane… uga… simbol.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.