Symbl.ai: Platform Pangembang kanggo Intelijen Conversasional

Symbl.ai Intelijen Ponggawa Konversi

Aset bisnis sing paling terkenal yaiku pacelathon - obrolan internal ing antarane karyawan lan penghasilan eksternal sing ngasilake obrolan karo pelanggan. Simbol minangka suite lengkap API sing nganalisa pacelathon manungsa alami. Iki nyedhiyakake kemampuan pangembang kanggo nambah interaksi kasebut lan nggawe pengalaman pelanggan sing luar biasa ing saluran apa wae - kalebu swara, video utawa teks.

Simbol dibangun ing teknologi Contextual Conversation Intelligence (C2I), saéngga pangembang bisa nggabungake intelijen buatan sing canggih sing ngluwihi proses basa alam (NLP) lan obrolan teks. Kanthi Symbl, pangembang bisa ngotomatisasi analisis kontekstual obrolan alami tanpa latihan / tembung tangi lan bisa nyedhiyakake topik ringkesan wektu nyata, item tumindak, tindak lanjut, ide, lan pitakon.

Symbl's API menehi fungsi sing beda banget kanggo nggawe pengalaman rapat apik kanggo para pelanggan. Kita seneng banget nyedhiyakake pangguna kanthi otomatis babagan wawasan rapat lan tumindak ing produk Intermedia AnyMeeting® lan ngarepake macem-macem pengalaman obrolan sing bakal dikuatake mbesuk.

Costin Tuculescu, VP Kolaborasi ing intermedia, komunikasi terpadu lan panyedhiya aplikasi bisnis cloud

Platform kasebut metu saka kothak widget UI sing bisa disesuaikan, SDK seluler, integrasi Twilio, lan pirang-pirang antarmuka API swara kanggo aplikasi telephony lan websocket.

Kanthi krisis saiki, alat intelijen obrolan kayata Symbl bisa mbantu banget, ngatasi tantangan produktivitas kerja jarak jauh ing ekonomi global. Kanthi paningkatan tenaga kerja jarak jauh, platform sing bisa diprogram sing bisa mbantu pangembang nambah lan nganakake analisis obrolan ora mung perlu, nanging penting. 

Fitur Simbol kalebu:

  • Analisis Wicara - Pangenalan pidato kanthi otomatis, macem-macem pamisahan speaker, deteksi watesan ukara, tandha wacan, emosi.
  • Analytics Teks sing Ditrapake - Wawasan kaya item Aksi, tindak lanjut, ide, pitakon, keputusan, uga topik rangkuman obrolan.
  • Widget UI sing bisa disesuaikan - Platform intelijen percakapan sing bisa diprogram kanthi pisanan karo widget UI kanggo nggawe pengalaman nanem ing aplikasi.
  • Dashboard Real-Time - Tampilan ndhuwur obrolan ing pangguna lan bisnis nggunakake dashboard nyata-wektu sing wis dibangun.
  • Integrasi Alat Kerja - Integrasi ekstensif nggunakake webhooks lan njaba kothak integrasi karo tanggalan, email lan liya-liyane.

Kabeh obrolan akeh informasi, ora strukture, lan kontekstual. Sacara sederhana, kompleks. Nganti saiki, mung opsi sing sempit, manual, lan asring rawan kesalahan sing kasedhiya kanggo pangembang lan perusahaan kanggo ngatasi gangguan iki. Saiki, kabeh sing dibutuhake kanggo ngluwihi watesan iki kasedhiya. 

Symbl Intelligence Conversational Conto:

Mangkene conto output pacelathon antarane loro pamiarsa sing diwenehake topik ringkesan, transkrip, wawasan, lan tindak lanjut sing nyata karo tanggal lan wektu.

Simbol AI Conversational Symbl

Mlebu Akun Simbol

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.