Download Program Iki sing Dibangun Kanggo Ndandani Program?

Klien kita nggunakake PCAnywhere kanggo masalah dhukungan. Aku mbukak Vista - dadi nalika nyoba mbukak klien sing dilisensi, aku cepet-cepet ketemu pesen sing ora kompatibel lan installer mandheg.

Nalika ngunjungi situs Symantec, mesthine bisa ngatasi masalah kompatibilitas karo Upgrade kanggo versi 12.1. Apa snag? Sampeyan kudu mbayar $ 100 kanggo upgrade. Aku kudu duwe, mula aku mbayar $ 100. Mbayar $ 100 kanggo aplikasi supaya bisa digunakake sawise mbayar lisensi awal sadurunge cukup nesu kanggo nesu.

Saiki aku wis ngemot 12.1, aku ngalami akeh masalah. Aplikasi kasebut katon bakal mlaku yen aku nggoleki ing Task Manager, nanging jendhela ora bisa ditemokake. Lan yen aku bakal njupuk jendhela, pancen ora ana gunanhe. Aku miwiti paneliti masalah kasebut ing forum Symantec. Siji cathetan sing ditemokake yaiku artikel sing apik ing Symantec Authio program.

Perusahaan lunak apa wae sing nulis program sing bisa ngatasi masalah sing ana hubungane karo program asline? Aku kira Symantec bakal dadi perusahaan kasebut.

Hei Symantec: Yen sampeyan ngerti masalah lan kepiye carane ndandani, wenehi fix asli aplikasi !!!

Sawise nginstal program Authio, PCAnywhere isih duwe masalah. Aku nalika aku kudu nggunakake program Symantec… Aku wis suwe nulis babagan dheweke.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Yen sampeyan entuk iki kanthi konsisten, coba ing ngisor iki:

    - Bukak sessioncontroller.exe - sampeyan bakal nemokake iki ing direktori instalasi program.
    – ngenteni sawetara detik
    - banjur klik kaping pindho lan miwiti pcAnywhere (winaw32.exe)

    Layar kothong amarga pcanywhere wektu metu ngenteni sessioncontroller.exe diluncurake.

    Iki wis didandani ing 12.5 - saiki ing Beta ing http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

    -abhijit

    • 3

      Ok, apik… kajaba saben nganyari .5 (lan sawetara nganyari .1) minangka baris produk sing kapisah, mbutuhake tuku tambahan. Kanggo $ 200 (sanajan karo $ 100 "nganyarke" rabate), Aku ngarepake produk piranti lunak bisa digunakake, metu saka kothak, tanpa masalah. Langsung wae. Ora sawise ngenteni 6 sasi, utawa malah sawise ngenteni 30mb nganyari saka sistem LiveUpdate ... sing, cukup menarik, mung ndeleng bagean saka piranti lunak sing diinstal. Napa ora nganyari * kabeh * piranti lunak Symantec bebarengan, tinimbang mbutuhake 7 macem-macem LiveUpdate kanggo 7 produk sing kapisah saka perusahaan sing padha?

      Bali menyang gripe asliku… kok aku kudu mbayar ekstra kanggo ndarbeni apa sing kudu, ing paling banget, wis tembelan dirilis kanggo pangguna 12.1, nevermind 12.0 (sing ora bisa digunakake ing Vista)?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.