Download Program Iki sing Dibangun Kanggo Ndandani Program?

Klien kita nggunakake PCAnywhere kanggo masalah dhukungan. Aku mbukak Vista - dadi nalika nyoba mbukak klien sing dilisensi, aku cepet-cepet ketemu pesen sing ora kompatibel lan installer mandheg.

Nalika ngunjungi situs Symantec, mesthine bisa ngatasi masalah kompatibilitas karo Upgrade kanggo versi 12.1. Apa snag? Sampeyan kudu mbayar $ 100 kanggo upgrade. Aku kudu duwe, mula aku mbayar $ 100. Mbayar $ 100 kanggo aplikasi supaya bisa digunakake sawise mbayar lisensi awal sadurunge cukup nesu kanggo nesu.

Saiki aku wis ngemot 12.1, aku ngalami akeh masalah. Aplikasi kasebut katon bakal mlaku yen aku nggoleki ing Task Manager, nanging jendhela ora bisa ditemokake. Lan yen aku bakal njupuk jendhela, pancen ora ana gunanhe. Aku miwiti paneliti masalah kasebut ing forum Symantec. Siji cathetan sing ditemokake yaiku artikel sing apik ing Symantec Authio program.

Perusahaan lunak apa wae sing nulis program sing bisa ngatasi masalah sing ana hubungane karo program asline? Aku kira Symantec bakal dadi perusahaan kasebut.

Hei Symantec: Yen sampeyan ngerti masalah lan kepiye carane ndandani, wenehi fix asli aplikasi !!!

Sawise nginstal program Authio, PCAnywhere isih duwe masalah. Aku nalika aku kudu nggunakake program Symantec… Aku wis suwe nulis babagan dheweke.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Ok, apik… kajaba saben update .5 (lan sawetara update .1) minangka lini produk sing kapisah, mbutuhake tuku tambahan. Nganti $ 200 (sanajan potongan harga "upgrade" $ 100), aku ngarepake produk piranti lunak bakal bisa digunakake, ing njaba kothak, tanpa ana masalah. Langsung wae. Ora sawise ngenteni 6 wulan, utawa malah ngenteni nganyari 30mb saka sistem LiveUpdate… sing cukup menarik, mung ndeleng bagean saka piranti lunak sing diinstal. Napa ora nganyari * kabeh * piranti lunak Symantec sekaligus, tinimbang mbutuhake 7 conto LiveUpdate sing beda kanggo 7 produk sing beda saka perusahaan sing padha?

      Bali menyang gripe asli ... kenapa aku kudu mbayar tambahan kanggo entuk sing paling ora, yaiku tembelan sing dirilis kanggo pangguna 12.1, nevermind 12.0 (sing ora bisa digunakake ing Vista)?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.