Ngatasi masalah kanggo PCAnywhere Bug karo Vista

Aku ora weruh LiveUpdate utawa dokumentasi babagan bug iki, nanging jebule wis mengaruhi pangguna PCAnywhere Vista liyane uga. Tinimbang ngenteni Symantec kanggo nggawe perbaikan, aku ngerti manawa mesin rendering, Winawe32.exe nyebabake masalah.

  1. Klik-tengen ing taskbar banjur pilih Task Manager.
  2. Pilih tab Proses.
  3. Sorot Winawe32.exe banjur klik Proses Akhir.
  4. Yen dielingake, klik Oke.
  5. Tutup PCAwhere.
  6. Bukak PCAneng endi wae lan saiki sampeyan kudu ndeleng kabeh Remote.

Bakal luwih apik yen Symantec ndandani bug iki nganggo PCAnywhere, pancen lara tenan.

7 Komentar

  1. 1

    Masalah wis diatasi ing pcAnywhere 12.5. Saiki saiki beta ing http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

    Mangkene kedadeyan:
    manager pcAnywhere (winaw32.exe) ngluncurake SessionController.exe. Yen winaw32.exe kaping sadurunge sadurunge sessioncontroller.exe wis dimuat, mula bakal dadi layar kosong. Iki bisa kedadeyan yen sistem sibuk nalika pcaw32.exe diluncurake.

    Yen kedadeyan terus-terusan, coba nyoba miwiti SessionController.exe luwih dhisik, ngenteni sawetara detik banjur bukak manajer pcAnywhere. Iki kudu bisa digunakake.

  2. 2

    Hi

    Masalah iki wis diatasi ing pcAnywhere versi 12.5 rilis beta. Sampeyan bisa nyoba skenario iki sanajan sistem sampeyan sibuk.

    Thanks
    Vikrant Poman

  3. 3

    Dadi, 12.1 sing dakbayar ora bisa digunakake, lan ora ana sebutan babagan tambalan sing kasedhiya saka symantec.com. Coba dakkira, versi 12.5, kasedhiya, yen sampeyan pengin mbayar produk maneh, lan nalika semana, pelanggan bakal kelangan. PcAnywhere, suwene pirang-pirang taun kepungkur, dadi bagéyan sampah, pamrograman lan uji coba banget, kekurangan kepemilikan lan tanggung jawab katon jelas kanggo wong kaya aku sing wis ngode nganggo 8 basa sing beda lan ndhukung sistem kanggo urip.

  4. 4

    Perusahaan kita wis nggunakake pcAnywhere kanggo pamrentah jarak adoh sajrone rong dekade saiki. Kewan omo ing versi paling anyar (11.0 lan luwih dhuwur) saya frustasi, lan kita nemokake manawa versi Enterprise RealVNC nindakake tugas sing padha, nggunakake sumber daya sistem sing kurang, kurang dhuwit saben instal… lan ora nesu mung bisa dadi tuan rumah siji sesi sekaligus.

    Kanggo njlentrehake: Nggunakake fitur "Remote Telpon" saka host pcAnywhere ngubungake klien, amarga Remote sing padha ora bisa duwe 2 Host "nelpon" kanthi bebarengan. Dadi kode jaringan, iki ora ana artine kanggo aku. VNC ora nemoni masalah iki, lan kayane "mung bisa digunakake", sanajan ing mesin sing pcAnywhere ora bakal nginstal.

    Versi Enterprise RealVNC bisa digunakake ing Vista tanpa masalah, sanajan versi "host" gratis ora bisa mbukak minangka layanan ing Vista (mung bisa dirungokake, nanging langsung ngreset sambungan saben sampeyan nyambung). Kajaba iku, VNC pancen salib-platform lan bisa "metu saka kothak" ing lingkungan Linux grafis, dene host pcAnywhere mung bisa mbukak Windows (tm).

    Wah, iki kaya plug. Nanging, aku ora ana gandhengane karo RealVNC kanthi cara liya kajaba dadi pelanggan sing cukup wareg, sawise tumindak lan gangguan pcAnywhere kepeksa kita golek produk administrasi jarak jauh liyane. Kita isih nggunakake pcAnywhere ing basis pelanggan sing wis diinstal, nanging ora tuku lisensi anyar.

  5. 5

    Apik, versi luwih awal tinimbang 12.1 ora bakal mbukak ing Vista, mula aku tuku 12.1. Aku wis ngerteni yen ora ana tambalan kanggo 12.1, nyatane, aku ora ngira manawa 12.1 didhukung maneh, sanajan wis ora suwe ing pasar, nanging sampeyan luwih becik metu lan mbayar versi 12.5 liyane saiki

  6. 6

    mab, sampeyan kudu bisa entuk 12.5 gratis. Nganyari sing ora nambah nomer versi utama (sing 12) biasane gratis. Sampeyan bisa uga kudu ngubungi dhukungan, pancen angel nanging aku nganyari 12.0 dadi 12.1 kanthi cara iki.

    • 7

      Malah 12.5 flakey. Aku kudu ngeculake mode garphic remot supaya bisa miwiti utawa andal njaga sambungan. Mung ngenteni sawetara wektu, lan aku bakal ngevaluasi VNC minangka pengganti. PCA saiki wis mati sejatine. Kayane Symantec ora ndhukung lan ora preduli.

      Yen ana sing ngerti babagan nganyari Symantec PCA, paket layanan, lsp kanggo 12.5, aku mesthi pengin ngerti.

      Regards
      Trevor

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.