Ana ngendi Wesley? Sukses SXSW kanthi Anggaran Kecil

wheres wesley

kanthi SXSW bubar ing mburi kita, akeh perusahaan sing lungguh ing ruang dewan takon dhewe, Napa kita ora entuk daya tarik ing SXSW? Akeh sing malah kepengin weruh, yen akeh dhuwit sing dibuwang mung boros .. Minangka Mekah kanggo perusahaan teknologi, iku papan sing cocog kanggo nambah kesadaran merek, nanging kenapa akeh perusahaan sing gagal ing pertemuan teknologi gedhe iki?

Statistik SXSW Interactive 2016

  • Peserta Festival Interaktif: 37,660 (saka 82 negara manca)
  • Sesi Festival Interaktif: 1377
  • Pamicara Festival Interaktif: 3,093
  • Media Interaktif sing Kasedhiya: 3,493

Yen sampeyan durung nate menyang SXSW, dakwenehake gambar kanggo sampeyan. Pikirake kabeh pesen spam lan telpon telemarketing sing sampeyan entuk. Saiki wenehake awak fisik kanggo saben wong. Banjur lebokake saben wong kasebut ing saben pojokan lan cranny ing njero lan njaba Pusat Konvensi Austin. Ana akeh penolak produk, gampang para pamiarsa ora kepenak.

Mangkene sing nglawan:

  • Merek sing wis digawe sing teka ing SXSW saben taun, lan taun iki minangka sing pertama.
  • Perusahaan sing duwe anggaran cukup gedhe kanggo nggayuh sukses, lan kaya sing diarani jeneng kita, kita murah.
  • Ngadeg ing akeh wong sing nyoba tampil.

Nggawa wong-wong menyang sampeyan, tinimbang cara liya?

Tim pemasaran kreatif nggawe rencana. Kaya Frank Underwood ujar, Yen sampeyan ora seneng carane tabel kasebut, ganti tabel. Aja mburu wong, lan njaluk kawigaten, ayo dijaluk marani kita. Kita ora pengin meksa dheweke supaya bisa nemokake, nanging kepenginan dheweke kepengin nggoleki kita. Ing kono konsep ing endi Wesley.

  • Rencana; kanggo aku macak kaya Waldo (utawa Wally yen sampeyan dudu AS)
  • Menehi kupon kanggo sapa wae sing ngakoni aku minangka karakter kasebut
  • Yen dheweke njupuk gambar karo aku lan nggunakake hashtag #NCSXSW, dheweke uga bakal mlebu kanggo menang siji saka limang Amazon Echos
  • Seminggu sadurunge SXSW, kita nulis postingan blog supaya kabeh pangguna entuk promosi. Kanthi cara iki, para pelanggan setia ngerti persis apa sing kudu ditindakake kanggo hadiah sing dijamin
  • Wong-wong sing ora maca postingan blog isih bisa melu yen kedadeyan kasebut, lan nelpon aku

Penting, maca lapangan, lan ora mung main game.

Bisa mlaku kanthi apik. Kita uga duwe kabegjan sing padha. Sawetara dina sadurunge festival diwiwiti, Seth Rogen ngumumake proyek barunya: aksi langsung film Endi Waldo. Tim pemasarane ngeculake wilayah kasebut nganggo stiker Waldo. Skor! Babagan begja liyane sing kedadeyan yaiku aku menang lotre kanggo ndeleng Presiden Barack Obama. Aku dilebokake ing lantai siji ing wilayah sing katon banget. Kaloro perkara kasebut pancen nambah ekspos.

Sawise ngerti yen duwe pesen apik, pesen kasebut ditambahake karo Ads.

Strategi sing wis ditemtokake mbantu luwih akeh. Kita tuku iklan sing ditargetake kanthi filter lokasi kanggo wilayah Austin ing Facebook lan Twitter. Aku priksa manawa nerbitake panel / sesi sing bakal dakgawe supaya pangguna bisa luwih gampang. Iki uga nggawe aku bisa dingerteni dening pamirsa sing kasengsem karo teknologi situs web. Aku uga pindhah lokasi - Akeh. Iki nambah kemungkinan ana wong sing ndelok aku. Aku priksa manawa bakal lunga menyang pirang-pirang partai resmi lan ora resmi. Lan pungkasan nanging uga ora kalah penting, aku nganggo kostum sing padha ... KABEH. TUNGGAL Dina iki

Iki nyenengake banget, nanging banget nglarani. Aku ora nyaranake pendekatan pemasaran jinis iki kanggo sapa wae sing ora seneng ngobrol karo wong sing bisa uga angel banget turu. Nanging, untung aku, aku seneng ketemu wong lan anakku loro sing cilik wis nglatih aku ing seni fungsi supaya ora turu. Elemen kunci liyane yaiku minangka Direktur Media Sosial ing NameCheap, tinimbang mung pasuryan sing apik sing dikontrak liwat agensi PR, aku bisa ngomong kanthi jero babagan perusahaan lan kepiye cara nggawe interaksi pelanggan sing apik. Iki nggawe kita bisa nggawe hubungan anyar lan menehi umpan balik babagan kepiye carane dianggep dadi perusahaan.

Amarga kabeh alasan ing ndhuwur iku sukses sing ora nduweni kualifikasi, nanging ndeleng angka kasebut uga sukses diitung. Ing Twitter, kita entuk luwih saka 4.1 yuta kesan - nganti saiki kampanye sing paling sukses nganti saiki. Biaya nindakake promosi iki regane $ 5,000.

Ora ala kanggo SXSW pertama kita.

Kita durung ngerti kepiye cara ngowahi tabel ing taun ngarep, nanging sauntara kuwi kita bakal nggawe kesadharan merek sing dipikolehi ing SXSW Interactive taun iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.