Swirl: Platform Pemasaran Seluler ing Toko kanggo Pengecer Utama

pengecer sdk seluler swirl

Rawa In-Store Mobile Marketing Platform ™ minangka platform pisanan sing ngidini para pengecer skala gedhe nggawe lan ngirim konten sing dipersonalisasi lan nawakake kanggo para pembeli adhedhasar lokasi spesifik ing toko ritel fisik. Platform Swirl nawakake solusi end-to-end kanggo pengecer kanggo ngatur kampanye efektif sing komunikasi karo para pelanggan liwat piranti seluler ing endi wae saka level tetanggan, nganti tekan area toko.

swirl-platform

Ing wulan Mei, Swirl ngluncurake program pilot karo pengecer mode nasional kalebu Alex lan Ani, Kenneth Cole, lan Timberland sing nduduhake keterlibatan konsumen lan konversi penjualan sing dhuwur, kanthi 75 persen tarif mbukak aplikasi ing toko.

Kita ndeleng asil sing janjeni banget saka pilot Swirl sing mlaku ing toko nalika musim panas. Pelanggan ngormati nampa tawaran seluler sing dipersonalisasi ing toko; iki jelas minangka cara sing apik kanggo nyambung karo konsumen digital saiki. Adhedhasar apa sing wis ditemokake, kita ngarep-arep bisa nggedhekake teknologi pemasaran Swirl ing toko menyang lokasi Timberland liyane ing 2014. Ryan Shadrin, wakil presiden ritel lan e-commerce Timberland.

Platform Pemasaran Seluler Swirl ing Toko nggabungake target lokasi mikro karo aplikasi pengecer apa wae kanggo ngirim pesen, konten lan penawaran sing relevan karo konsumen - nalika lagi blanja. Didhukung dening beacon posisi Bluetooth® Energy Low, Swirl bisa nemtokake lokasi sing tepat ing toko ing toko, kayata lorong bayi utawa departemen elektronik, kanthi nyata lan ngirim pesen, konten lan tawaran sing relevan banget.

Platform Swirl kalebu

  • Beirlon Swirl SecureCast ™ - Beacon posisi njero ruangan Bluetooth® Low Energy sing didhukung batere kanthi diinstal sawetara menit, bisa ditrapake ing smartphone Apple lan Android, lan kanthi otomatis verifikasi lokasi sing tepat saka toko sing wis milih aplikasi pengecer kasebut. Piranti SecureCast bisa diatur kanthi kompatibel, mbukak Apple iBeacons utawa, kanggo pengecer sing prihatin karo data lan privasi konsumen, bisa dilindhungi liwat enkripsi Swirl lan teknologi keamanan.
  • Kit Pangembangan Perangkat Lunak Klien Swirl (SDK) - Ngaktifake para pengecer supaya gampang nempelake teknologi Swirl ing aplikasi ritel merek dhewe, kalebu kemampuan kanggo melu para pembeli kanthi konten sing ditarget lan dipersonalisasi adhedhasar lokasi mikro njero ruangan kaya sing ditemtokake dening suar SecureCast Pengalaman seluler ing toko sing padha uga bisa ditambahake ing aplikasi penerbit pihak katelu kanggo nggedhekake jangkauan pamirsa lan nuntun lalu lintas sikil tambahan menyang toko ritel.
  • Konsol Pemasaran Swirl - Piranti pemasaran pribadi layanan lengkap kanggo manajemen kampanye seluler ing toko lan Analytics, saéngga pengecer nggawe pengalaman iklan seluler kanthi immersive kanthi otomatis sing diluncurake nalika konsumen toko ing toko. Tim pemasaran kanthi efisien bisa mbukak kampanye ing ewu toko kanthi fitur manajemen keamanan lan alur kerja adhedhasar internal. Konsol adhedhasar cloud uga kalebu kapabilitas manajemen beacon sing canggih saéngga pengecer bisa ngatur jaringan ewu piranti SecureCast lan Apple iBeacon liwat antarmuka tunggal.

Rawa Networks, Inc minangka perusahaan teknologi sing ngewangi para pengecer nggunakake kekuwatan seluler kanggo narik kawigaten lan pengaruhe konsumen nalika toko ing toko ritel. Pengecer paling populer kayata Timberland, Kenneth Cole, lan Alex lan Ani nggunakake platform pemasaran seluler Swirl lan teknologi lokasi mikro sing paten sing ditundha kanggo nambah lalu lintas toko, keterlibatan toko lan konversi sales.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.