Ngowahi Proses Kertu Kredit dadi Pemasaran Pembayaran

omah pahlawan loupe1

Swipely nawakake perusahaan a platform marketing pembayaran. Intine, pemasaran pembayaran minangka seni nggoleki tren saka data sing didhelikake ing tengah transaksi perusahaan. Kanthi loyalitas pelanggan ing wektu sing paling murah, luwih gampang golek cara sing ndhelik kanggo nyambung karo wong-wong mau nggunakake data pembayaran.

Perusahaan sing pindhah menyang platform Swipely bisa terus proses pembayaran kaya biasane, lan mesin Swipely tambang data sing kasedhiya bebarengan karo transaksi kasebut kanggo ngasilake tren lan wawasan analitis liyane. Swipely uga menehi tolok ukur industri, kanthi gampang mbandhingake.

Pentinge melu pelanggan ora dibantah. Kanthi Swipely, para pemasar ngirim pesen sing ditargetake kanthi otomatis menyang pelanggan. Contone, platform kasebut ndeteksi pelanggan anyar lan ngirim pesen sambutan. Muncul pesen matur nuwun sawise rampung adol. Mesin pertambangan data kertu kredit kanggo nyorot wong sing durung tuku, ujare 90 dina, lan ngidini pemasar ngirim email khusus.

Manfaat nyata, kaya biasane, gumantung kepiye para pemasar milih nggunakake fungsi kasebut. Contone, sing sederhana matur nuwun pesen bisa nemokake folder sampah kanthi cepet. Nanging, a matur nuwun ngiring saran kanggo tuku anyar, kanthi penawaran khusus sing bakal disenengi pelanggan.

Maneh, para pemasar bisa mine data kertu kredit kanggo nglacak pelanggan reguler lan mbukak program loyalitas sing terintegrasi karo saluran pembayaran, tanpa mbutuhake suite pihak katelu kanggo ngatur sing padha, ngetokake kertu loyalitas sing beda, utawa nglatih staf kanggo nindakake pemasaran pembayaran.

proses pambayaran kanthi cepet

Pira Swipely? Gunakake sing mesin rega kanggo nemtokake biaya kasebut - dheweke negesake ora luwih saka biaya pamroses pembayaran sing biasane.

Swipely uga wis nggunakake layanan kasebut kanthi otomatis layanan ganjaran konsumen. Pelanggan cukup ndhaptar kertu kredit lan saiki wis siyap ... ora ana kertu kasetyan, tag keychain, utawa nomer keanggotaan sing kudu dielingi!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.