Cepet: Pangowahan Desain Cilik kanggo $ 15

Screen Shot 2013 07 08 jam 9.53.53 AM

Apa sampeyan duwe proyek sing butuh tweaking? Sanajan kita duwe desainer full-time sing luar biasa, aku meh rumangsa salah njaluk dheweke nyetel grafis utawa ngasilake file kanthi format sing beda amarga aku ora fasih ing Photoshop. Dheweke master, mula aku pengin dheweke ngentekake wektu ngrancang infografis, whitepaper, ajakan-tumindak lan merek kita. Kabeh liyane, aku kudu nggunakake layanan kaya Cepet.

Cepet

Cepet saiki ing beta tertutup kanggo 99 ngrancang pangguna nanging aku yakin bakal dadi layanan sing apik. Kanggo nggunakake, sampeyan mung:

  1. Gawe tugas - Upload file desain banjur critakake apa sing pengin diowahi.
  2. Cepet nindakake tugas kasebut - Cepet nindakake tugas lan dikirimake ing dina sing padha.
  3. Sarujuk lan mbayar -Download file, lan sarujuk pangowahan. Pakaryan rampung.

Sawetara tugas sing Cepet nyathet - pangowahan logo, pangowahan kertu bisnis, ngowahi ukuran foto & pamotongan, gaweyan karya seni, retouching foto, perbaikan Powerpoint, pangowahan iklan spanduk, ngowahi ukuran ikon & ngapiki, nyunting suntingan, pangowahan template pemasaran, lan konversi file.

Sepisan maneh, aku ora mikir iki layanan sing ngganti desainer sampeyan, nanging iki kalebu layanan sing bisa ngatasi tugas-tugas biasa nalika nggarap proyek sing pancen mbayar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.