Sweetspot: Dasbor Digital sing Pertama, Ponsel

nyandhang

Kemungkinan sampeyan nemokake siji utawa platform dashboard digital sawetara wulan kepungkur. Iki beda-beda saka paket plug-and-play sing nggabungake sawetara media sosial lan web winates Analytics metrik, kanggo ekosistem perusahaan lengkap sing nggabungake macem-macem sumber data lan fitur pamrentah.

Sweetspot dimaksudake kanggo nggawa kategori pungkasan menyang level anyar, kanthi tujuan supaya luwih gampang tinimbang sadurunge "konsumen data" perusahaan tumindak miturut metrik. Ukuran sawetara klien (P&G, Shell, Santander, Red Bull) bebarengan karo tingkat pertumbuhane kaya-kaya nuduhake sukses ing misine.

Mangkene ringkesan babagan Intelijen Sweetspotfitur utama:

  • Dasbor eksekutif Seluler, kalebu aplikasi Smartwatch - Sweetspot ora nyangka konsumen data ing level eksekutif bakal mlebu platform liyane ing browser kasebut. Nanging, dheweke nampa update status (lan interaksi tim) ing lingkungan seluler asli. Sing penting, data uga kasedhiya ing mode offline. Kajaba iPad (ngisor), aplikasi iPhone lan Android, Sweetspot nyedhiyakake komplement jam tangan (Nganggo Sweetspot) sing ngidini telusuran KPI sing diuripake kanthi swara kanthi intuisi.

IPad Intelligence Sweetspot

  • Sumber data tanpa wates - Ora nyedhiyakake sawetara winates API utawa sambungan CSV, Sweetspot tetep dadi platform sing mbukak supaya klien bisa njaluk integrasi anyar miturut permintaan. Iki ditambahake kanthi rutin menyang dhaptar sambungan data sing wis lengkap.
  • Tata kelola data internal - Akses KPI adhedhasar hak pangguna (ing tingkat individu lan klompok) ing jero Sweetspot. Iki uga kaiket karo kapabilitas 'single sign-on' lan macem-macem level dependensi hirarkis kanggo nggampangake panggunaan kerangka perusahaan umum.
  • Manajemen Kawenangan - Sweetspot wis dadi pelopor ing ruang Digital Insight Management. Nawakake skenario alur kerja menyang klien sajrone pirang-pirang taun, dheweke bubar nyaring, nggawe sistem sing bisa diakses kanthi nyata kanggo para pengambil keputusan lan analis. Kemampuan kanggo nemtokake prioritas analisis lan takon, kanthi efektif kanthi klik tombol, kanthi menehi tandha elemen dashboard mbantu ningkatake komunikasi organisasi lan manajemen pemasaran digital ing kabeh organisasi gedhe.

Gendera Intelijen Sweetspot

Tandha Tindakan Intelijen Sweetspot

  • Keluwesan ekstrem ing definisi dashboard multi-sumber - Ora ana platform dashboard digital sing bisa dikatutake cocog karo penawaran perusahaan tanpa ngidini saben pamilik dashboard nemtokake dasbor multi-sumber miturut kabutuhane dhewe-dhewe. Kanthi cara iki, individu, departemen, utawa organisasi bisa nggabungake proses data saka kabeh aset kanthi kombinasi unik kanggo mesthekake yen KPI bisa ngomong karo tujuan, tanggung jawab lan sarat.

Pembuat Data Intelijen Sweetspot

  • Skalabilitas ekstrem - Supaya bisa ngladeni klien Fortune 100 kanthi efektif, Sweetspot ngurmati skalabilitas ekstrem. Cithakan Perusahaan ™ lan kemampuan nyalin indikator ing akun minangka cara liya supaya Sweetspot njupuk gaweyan manual kanggo nglaporake lan ngirit wektu organisasi.

saiki Sweetspot klien kalebu Royal Dutch Shell, Procter & Gamble, Santander, Red Bull, Mapfre, BBVA, Philips, The Boston Globe, FastCompany, Inc.com, Martha Stewart lan The Green Bay Packers.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.