Swarmify: Papat Alesan Ora Gunakake Tanduran Video YouTube Ing Situs Web Bisnis Sampeyan

SmartVideo saka Swarmify: Alternatif YouTube Kanggo Situs Web Perusahaan

Yen perusahaan duwe video profesional sing wis ngentekake ewonan dolar, sampeyan pancen kudu nerbitake video kasebut ing YouTube kanggo njupuk asil saka asil telusuran YouTube…. mung priksa manawa sampeyan ngoptimalake YouTube sampeyan video yen sampeyan nindakake. Ngandika, sampeyan ora kudu masang video YouTube ing situs perusahaan… amarga sawetara alasan:

  1. YouTube nglacak panggunaan video kasebut kanggo pariwara target. Napa sampeyan pengin nuduhake maksud pengunjung karo Google supaya bisa promosi iklan kanggo pesaing sampeyan?
  2. Kajaba sampeyan lali, sampeyan bisa uga lunga video sing cocog karo pesaing sampeyan ing pamuter YouTube sampeyan! Bayangake ngunjungi situs sampeyan, nonton video sampeyan, banjur video pesaing ditampilake minangka alternatif sing relevan. Adhuh!
  3. Pracaya utawa ora, YouTube sejatine rada alon lan video asring ora diwiwiti babar pisan nalika video kasebut dadi buffer. Hei… gratis, bener? Ya… ora kanggo bisnis sing nyoba nutup pelanggan. Pancen akeh biaya kanggo nyepetake Internet.
  4. Pamuter Video YouTube ora pati ngerti customizable… Sok dong mirsani video iki ing ngisor iki sing aku duwe sawetara pilihan… nonton ing YouTube, klik link kanggo mbukak ing YouTube, Tonton Mengko ing YouTube, Share, utawa penet play. Kabeh branded kanggo YouTube tinimbang merek sampeyan. Napa ora mung pemain sing bebas gangguan lan bisa digunakake?

Aku mesthine kudu menehi saran supaya sampeyan ora pengin hosting video ing situs sampeyan uga. Host web khas sampeyan ora duwe infrastruktur kanggo streaming listrik menyang ewu pengunjung. Kasunyatane, ana kemungkinan gedhe yen sampeyan ngrampungake sawetara ambang undhuhan lan bakal dikenani biaya luwih akeh. Sampeyan pancen pengin dadi host video ... ora mung YouTube.

Ngenteni sedetik, sampeyan ujar… Doug… sampeyan tansah masang video YouTube ing situs sampeyan. Ya, masarakat, iki publikasi… dudu situs bisnis. Aku seneng banget masang video saka YouTube supaya kreator entuk tampilan tambahan lan kesempatan supaya bisa ditemokake lan lengganan wong liya. Yen wis rampung sawetara video profesional kanggo bisnis, aku bakal dadi hoste Gendhing.

Ana, mesthi, istiméwa liyane ... sampeyan YouTuber!

Swarmify SmartVideo: Hosting Video Cepet

Swarmify nawakake solusi hosting video sing kuat lan cepet kanggo situs web perusahaan sampeyan. Mangkene ringkesan video:

Gendhing nawakake sawetara fitur sing luar biasa:

  • CDN - Dheweke duwe global jaringan pangiriman isi (CDN), tegese ora ana laten ing antarane individu sing njaluk video kasebut lan dununge disebar.
  • Puter maneh Gratis Buffer - SmartVideo nggunakake solusi pangiriman sing dipateni karo Swarmify, nyuda stall-out kanthi drastis 8x.
  • Streaming Video Optimisasi Terus-terusan - Sajrone puter maneh, SmartVideo terus ngawasi pengalaman video kanggo saben pangguna individu lan ngalangi kegagalan sadurunge kedadeyan.
  • Enkoding Piranti - Pengunjung entuk video sing dioptimalake kanggo piranti supaya bisa menehi pengalaman paling apik. Bebas kuwatir lan dianyari kanthi otomatis kanggo piranti anyar.
  • Pamuter sing Bebas Resik - Gawe dodolan luwih akeh, lan nyuda tingkat bouncing kanthi tetep fokus ing merek sampeyan. Logo raksasa lan video sing gegandhengan dirancang kanggo njupuk pelanggan.
  • WordPress Plugin - Ora prelu repot karo skrip lan embeds, SmartVideo duwe plugin supaya sampeyan bisa tangi lan mlaku kanthi gampang.
  • Reregan - Sampeyan ora kena diukum amarga nyedhiyakake konten bermutu ing situs sampeyan. Makane tagihan SmartVideo ora adhedhasar bandwidth, mung tampilan video.

Mangkene mbandhingake kacepetan mbandhingake:

Embed Video YouTube

Embed Video YouTube

SmartVideo

SmartVideo saka Smartify

Yen ora cukup, SmartVideo kanthi otomatis njupuk video saka YouTube, dikode, lan disimpen. Sawise iku, pamuter YouTube diganti kabeh lan video sampeyan dadi host ing jaringan pangiriman global lan disedhiyakake liwat teknologi puter maneh sing cepet.

Miwiti Swarmify

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Swarmify SmartVideo.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.