One comment

  1. 1

    Doug,

    Matur suwun kanthi bengak-bengok! Aku seneng sampeyan seneng layanan kita. Iki minangka cara sing radikal banget saka cara industri produk promosi tradisional, nanging perusahaan web katon kaya ngono.

    Kita wiwit ndeleng sawetara kampanye pemasaran barang sing inovatif. Sawetara perusahaan kaya WPEngine menehi swag gratis kanggo pelanggan anyar minangka bagean saka proses pendaftaran. Liyane nggunakake swag minangka bagean saka kampanye akuisisi pelanggan. Contone, "yen sampeyan mlebu nyoba gratis, kita bakal menehi kaos keren iki minangka hadiah gratis". Sing inovatif tenan, luwih nggunakake lan nggunakake kampanye retarget sing nampilake barang dagangan kanggo menehi insentif supaya wong liya bali menyang situs kasebut lan ndaftar. Langit pancen watese. Iki mung wiwitan. Ana cara inovatif kanggo kabeh pemasar teknologi nggunakake barang dagangan fisik (swag) ing pemasaran. Lan amarga umume para pemasar online lan perusahaan internet ora nate ngirim apa-apa marang para pelanggan, mula kaget yen entuk sesuatu sing fisik saka perusahaan virtual. Pancen menehi kesan sing tetep.

    Yen sampeyan utawa nonton duwe pitakon utawa pengin mikir babagan pemasaran barang karo aku, aku bakal seneng nulungi aku bisa!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.