Swaarm: Otomatis, Optimalake, lan Ukur Kinerja Pariwara

Platform Kinerja Iklan Swaarm

Ngarep-arep minangka platform pelacakan adhedhasar kinerja sing nyedhiyakake agensi, pengiklan, lan jaringan kanthi kemampuan kanggo nglacak lan ngontrol upaya pemasaran kanthi wektu nyata supaya tuwuh bathi.

Ngarep-arep

Platform kasebut wis direkayasa wiwit wiwitan dadi gampang digunakake, nanging kuat, kanthi otomatisasi kampanye sing didhukung data kanggo mbantu para pemasar sukses ngukur lan ngoptimalake kampanye kanthi rega ekonomi.

Daripada pendekatan ndhuwur-mudhun, kita nggawe produk iki kanthi dhasar. Wiwit awal, kita miwiti nyoba karo klien nyata supaya saben tumindak luwih gampang, luwih cepet, lan luwih apik. Kaya iOS lan Android ing telpon, kita kepengin dadi Sistem Operasi Kinerja Pemasaran.

Yogeeta Chainani, Co-founder lan CPO Swaarm

Mbukak kunci regane data, Ngarep-arep minangka solusi gabungan, kanthi tujuan perusahaan kanggo ngrampungake sawetara masalah industri babagan skala bisnis paling gedhe. Nalika penawaran pasar saiki mung nyedhiyakake pemahaman data winates, isih mbutuhake proses kerja manual sing cukup, lan dilengkapi model rega sing ora efisien, Swaarm dibangun kanggo ngatasi poin rasa nyeri kasebut. Platform kasebut ngidini perusahaan nggawe keputusan adhedhasar data lan skala bisnis kanthi rega sing luwih apik kanthi menehi tingkat otomatisasi paling dhuwur.

Kita nyuda biaya pelacakan dadi sepertiga kanthi pindhah menyang Swaarm. Sanalika, alat otomatis ngewangi kita nambah efisiensi nyebabake peningkatan pendapatan 20%. ”

Thorsten Russ, Direktur Utama, Évolusi

Fitur Pemasaran Kinerja Swaarm Klebu

Ngarep-arep nyediakake kabutuhan kaloro pemasar sing bisa mbukak pirang-pirang data kanthi klik lan perusahaan sing ngerteni data sing bisa nggunakake alat ilmu data terintegrasi kanggo nyelehake granularitas.

  • Antarmuka Panganggo Mitra - Ngidini mitra ndeleng nomer pelacakan & penghasilan kanthi wektu nyata.
  • Pranala Njaba - Nawakake penerbit CPM pariwara sing cocog kanggo pangguna sing bener, adhedhasar algoritma pembelajaran mesin canggih.
  • Penagihan & Gabungan - Gabungke nomer saben wulan karo nomer pasangan kanggo tagihan sing efisien lan cepet.
  • Syncer Jaringan & Impor Penawaran Otomatis - Ngimpor lan nyiyapake tawaran kanthi otomatis saka mitra sing akeh.
  • Optimisasi CR Otomatis wektu nyata - Otomatis tumindak adhedhasar data wektu nyata kanggo ngoptimalake lalu lintas.
  • Target Lanjut - Watesan geo-wektu nyata, piranti, jinis lalu lintas, operator, data khusus liyane.
  • Nglaporake Wawasan - Temokake pola, tren, lan kesempatan bisnis ing data sampeyan, bareng karo kolega.
  • Scan Scan Link 24/7 - Nemtokake manawa link pelacakan bener kanggo saben tawaran ing sistem sampeyan.

Kunjungi Swaarm Kanggo Informasi Liyane

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.