3 Cara Nggunakake Survei Kanggo Riset Pasar sing Luwih Apik

survey online kanggo riset pasar

Kemungkinan yen sampeyan maca Martech Zone, sampeyan wis ngerti pentinge riset pasar kanggo strategi bisnis apa wae. Liwat kene ing SurveyMonkey, kita yakin manawa ana informasi babagan nggawe keputusan minangka perkara paling apik sing bisa ditindakake kanggo bisnis (uga urip pribadi!).

Survei online minangka cara sing paling apik kanggo nindakake riset pasar kanthi cepet, gampang, lan efektif kanthi biaya. Mangkene 3 cara sampeyan bisa ngleksanakake menyang strategi bisnis saiki:

1. Temtokake Pasar Sampeyan
Bisa uga aspek sing paling penting ing riset pasar yaiku nemtokake pasar. Sampeyan bisa uga ngerti industri lan produk sampeyan dadi ilmu pengetahuan, nanging iki mung nggawe sampeyan luwih becik. Apa ana wong lanang putih ing umur 30-an sing tuku sampo, utawa apa bocah-bocah wadon dadi pelanggan paling gedhe? Wangsulan kanggo pitakon kasebut bakal menehi pengaruh sing gedhe marang strategi bisnis sampeyan, mula sampeyan pengin nggawe manawa sampeyan yakin.
Kirimake survey demografi sederhana menyang pelanggan, klien, utawa basis penggemar. Gunakake template sing digawe ahli, utawa gawe template sampeyan. Takon babagan umur, jenis kelamin, ras, level pendhidhikan, lan minat. Takon kepiye cara nggunakake produk utawa layanan sampeyan, lan njaluk tanggapan. Yen sampeyan wis ngerti babagan sapa sejatine lan cara nggunakake produk sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nyukupi kabutuhan lan njaga supaya luwih akeh.

2. Tes Konsep
Run a tes konsep kanggo ngevaluasi tanggepan konsumen babagan produk, merek, utawa ide, sadurunge dilebokake ing pasar. Bakal nyedhiyakake cara cepet lan gampang kanggo ngapikake produk, ngenali kemungkinan masalah utawa kekurangan, lan priksa manawa gambar utawa merek sampeyan ditarget kanthi bener.
Sijine gambar ide sampeyan kanggo logo, grafis, utawa pariwara ing survey online lan pamirsa milih sing paling disenengi. Takon apa sing dadi penting kanggo dheweke, gambar sing nggawe dheweke mikir lan ngrasakake.
Kepiye yen barang sing sampeyan butuhake dudu gambar utawa logo, nanging konsep? Tulis sinopsis ringkes supaya diwaca responden. Banjur takon apa sing kelingan, reaksi apa, apa masalah sing bisa diantisipasi. Wong sing beda-beda bakal ndeleng tantangan lan kesempatan sing beda ing ide sampeyan, lan tanggapane bakal migunani banget nalika sampeyan nyetel rencana sampeyan.
Ora ngerti carane nggayuh target pamirsa sampeyan? Kita duwe siji sing bisa diajak…

3. Entuk Umpan Balik
Sawise sampeyan nemtokake demografi pasar, nyoba ide, lan nggawe produk, ana siji langkah penting liyane ing proses kasebut. Nyuwun lan nganalisis saran penting yen sampeyan pengin terus ngasilake asil sing apik. Temokake apa sing sampeyan lakoni kanthi apik, masalah apa sing diduweni wong, lan arah apa sing pengin sampeyan lakoni ing mbesuk.
Sampeyan ora prelu njupuk kabeh saran sing diwenehake nalika njaluk saran. Nanging kanthi njaluk lan menehi perhatian marang apa sing diomongake wong, sampeyan bakal luwih siyap kanggo sukses ing upaya kreatif mbesuk. Pelanggan bakal ngerti manawa sampeyan takon, lan bakal luwih ngormati perbaikan sing wis digawe.

kesimpulan
Sampeyan ora prelu golek dhuwit kanggo melu riset pasar sing efektif. Sampeyan mung kudu nggunakake alat efektif sing kasedhiya ing internet. Ing SurveyMonkey kita bakal terus ngupayakake ningkatake teknologi kanggo mbantu sampeyan njupuk keputusan sing paling apik. Kanthi ngirim survey kanggo nggayuh target pasar, sampeyan bisa yakin yen upaya sampeyan bisa efektif.

Seneng nggawe survey!

3 Komentar

  1. 1

    Kita nganakake survey media sosial bisnis cilik taunan, nggunakake surveymonkey kaping pisanan. Aku kesengsem tenan yen gampang dibangun. Nanging sing nggawe penggemar saya seneng yaiku kolektor sing beda-beda. Aku seneng bisa ndeleng platform apa sing paling akeh responden.   

    Aku seneng ngundang sampeyan kanggo nuduhake pikirane. Tnjupuk survey saiki.

  2. 2

    Loraine - Aku setuju karo sampeyan babagan komentar "gampang dibangun". Nalika nindakake R&D kanggo wiwitan pisanan, aku gumantung karo SurveyMonkey kanggo meh kabeh data sing diklumpukake. Aku rumangsa yen alat iki kudu dadi syarat kanggo Pengusaha lan startup!

  3. 3

    Hanna, 
    Survei tetep dadi sumber informasi sing spesifik banget. Bakal luwih becik ngrungokake pikirane babagan tren nglumpukake umpan balik pelanggan saka media sosial lan kepiye pengaruh ing ruang survey web "tradisional". Apa kita nyedhaki papan sing ora relevan maneh? 
    Lukas Mangsa
    Manajer Komunitas
    OneDesk

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.