Survey Says….

wektu ing situs

wektu ing situsNgomong karo para pelaku bisnis cilik babagan media sosial, mula ana minat ing media nalika wiwit ngowahi kegiatan pemasaran saka media tradisional menyang media sosial.

Asil awal saka survey media sosial kayane nuduhake pamilik bisnis, pria lan wanita nggunakake luwih akeh wektu ing media sosial saben dina. (Pria mbuwang luwih akeh tinimbang wanita). Iki owah-owahan dramatis mung setahun kepungkur nalika sinau pisanan.

Garis abang lan coklat nggambarake asil saka panelitian ing taun 2010. Kaya sing sampeyan ngerteni, udakara setengah saka kabeh pria lan wanita sing nanggapi slamet kita ujar manawa dheweke kurang saka 30 menit saben dina ing media sosial. Ing taun iki, garis biru lan teal jelas nuduhake owah-owahan wektu sing luwih akeh kanggo jaringan sosial. Kanthi meh 50% wong lanang sing nglaporake dheweke nggunakake luwih saka siji jam saben dina

Nalika menarik, pitakon nyata: Wis makarya? Data kasebut kayane nuduhake manawa ana. Nalika luwih saka separo pamilik bisnis ing panliten taun iki isih nuduhake akun media sosial kurang saka 5% saka total penjualan, ana perusahaan sing mesthi sukses.

sales

Apa sing ditindakake kanggo ngasilake sales? Sampeyan kudu ngenteni sisa data sing bakal dikompilasi kanggo ngerteni.

Lan sauntara iku, yen sampeyan ora duwe kesempatan kanggo melu, saiki dadi wektu sing tepat, survey mung butuh sawetara menit, lan luwih akeh responden bakal narik asil. Yen sampeyan ngrampungake survey, aku bakal ngirim salinan kertas putih anyar nalika diterbitake.

Coba Survey Saiki

Lan yen sampeyan pengin salinan kertas putih sing disinaoni taun kepungkur, sampeyan bisa nemokake ing kene:

One comment

  1. 1

    Survei kaya iki migunani banget lan migunani lan sapa wae sing bisa melu amarga media sosial ana ing endi wae lan kabeh wong. Nanging, aku wis ngunjungi situs sing gegandhengan sing ngringkes laporan statistik kanggo pria lan wanita nggunakake media sosial lan asile umume wanita nggunakake luwih akeh wektu tinimbang pria. Nanging, kaya kelingan aku ngomong babagan ceruk liyane lan dudu kanggo tujuan pemasaran bisnis kaya iki. Matur nuwun kanggo informasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.