Survei Says: Wektu sing Digunakake ing Media Sosial yaiku Wektu sing Ditindakake

Sales Blogindiana

Pemilik bisnis cilik kanthi rutin takon apa Media Sosial kudu dibuwang wektu. Adhedhasar asil saka Survei Media Sosial Bisnis Kecil 2011 jawaban kanggo pitakonan kasebut yaiku YES! Ing survey tindak lanjut iki, bisnis cilik ditemtokake minangka perusahaan kanthi karyawan 1-50. Penting, dicathet yen survey iki ora nyoba ngukur jumlah usaha cilik nggunakake media sosial, nanging kepiye pangguna bisnis sosial sing nggunakake alat kasebut.

Survei iki ditindakake kanthi online wiwit tanggal 1 Mei - 1 Juli 2011. Kaya sing sampeyan ngerteni, Google Plus diluncurake ing pungkasan wulan Juni, lan ora kalebu pilihan ing panliten kasebut. Link menyang survey dikirim liwat Twitter, Facebook, LinkedIn, lan email. Iki uga dipublikasi ing www.roundpeg.biz  lan www.MarketingTechBlog.com. Kita nampa 243 tanggepan saka pamilik perusahaan cilik sing kurang saka 50 karyawan.

adol kanggo Bin2011

Kita pengin ngerti kanggo ngerti apa sing dipikirake lan ditindakake para pelaku usaha cilik ing media sosial. Kita arep nemokake manawa media sosial apa sing dadi penyelamat bisnis cilik utawa mbuwang-mbuwang wektu?  

Data kasebut kayane nuduhake manawa media sosial menehi pengaruh positif marang generasi timbal. Meh 70% pamilik bisnis nuduhake yen ngasilake petunjuk saka media sosial. Nanging apa nambahake dhasar?

Luwih saka separo bisnis ing panliten taun iki nuduhake manawa media sosial wis nyambung paling ora 6% adol, mula bayarane wis jelas ana

Nalika kita mriksa komentar kasebut, jelas sing nduweni bisnis ora setuju karo potensi media sosial. Mangkene sing dicritakake dening pamilik bisnis nalika takon Media Sosial: Praktek bisnis padhet utawa mbuang-buang wektu?

  • Yen sampeyan ora pengin pelanggan utawa calon pelanggan nganggo media sosial, kompetisi sampeyan bakal.
  • Media sosial mung minangka PIECE teka-teki pemasaran. Yen sampeyan ora duwe rencana lan konten sing apik, media sosial ora bakal ngirit bisnis sampeyan.
  • Media sosial ngasilake ROI sing ora apik nalika 'wektu' dadi investasi.
  • Ing babagan akurasi target-marketing, iku mung luwih apik tinimbang nyelehake kertu bisnis saka pesawat.
  • Ati-ati babagan mbuwang wektu sing akeh ing Twitter lan Facebook. Dheweke bisa dadi pemangan wektu.
  • Sampeyan ora kudu nglampahi akeh wektu kanggo nggayuh pamirsa iki.
  • Aja kejiret ing hype. Media Sosial dudu penyelamat ajaib kanggo bisnis sampeyan. Mung gratis yen wektu sampeyan ora ana gandhengane, lan pribadi minangka aset sing paling larang.
  • Nempatno wektu lan perhatian menyang SM pancen migunani.
Apa sampeyan pengin salinan asil survey lengkap?  Sampeyan bisa ndownload ing kene:

3 Komentar

  1. 1

    Media sosial wis dadi salah sawijining bisnis paling populer kanthi teknik SEO. Saiki akeh wong sing saling nyambung ing situs sosial lan nuduhake ide, pikirane lan kajian lan uga bisa nuntut ing situs sosial. Dadi, kanthi ngerti panjaluke, kita bisa nambah bisnis liwat situs sosial. Mangkene cara situs sosial minangka papan diskusi bisnis lan uga masalah sosial.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.