Survei Media Sosial Says: Pamilik Ndhuwur

pemilik

Miturut Survei Media Sosial Bisnis Kecil 2011, pamilik bisnis nganggep media sosial luwih serius tinimbang taun kepungkur. Ing survey sing dianakake wiwit tanggal 1 Mei 2011 - 1 Juli 2011, kita takon marang 243 pamilik usaha cilik (perusahaan sing kurang saka 50 karyawan) sing nggawe konten kanggo akun media sosial.


Sing duwe tanggung jawab

pemilik

Saka tanggapane, nyata manawa pamilik nduweni serius media sosial amarga luwih saka 65% nuduhake manawa dheweke aktif nggawe konten. Persentasi iki cukup tetep ing antarane macem-macem klompok pamilik bisnis cilik, nganti kita ndeleng perusahaan kanthi luwih saka 25 karyawan.

Sanajan partisipasi diwiwiti, 50% pemilik perusahaan sing luwih gedhe kasebut isih melu. Nanging, jelas, eksekutif iki menehi tanggung jawab luwih akeh kanggo nggawe konten media sosial kanggo wong liya.

Sapa sing duwe nggawe konten media sosial

Nalika akeh perusahaan sing nyelehake media sosial, program kasebut gagal amarga ora jelas nerangake peran. Dheweke gagal mutusake sapa sing bakal nggawe konten, sepira kerepe lan babagan apa.

Aku kuciwa ndeleng luwih saka ½ perusahaan ing panliten kasebut ora nggunakake pelanggan lan prospek minangka generator konten.

Saka testimoni lan check-in, nganti FAQ lan diskusi, perusahaan ora duwe kesempatan sing gedhe amarga ora aktif melu konstituensi kasebut.

 Ora Intern

Nalika beda-beda miturut perusahaan, ana indikasi kuat media sosial dianggep luwih serius ing taun 2011. Contone: Coba peran magang. Ing panelitian Facebook taun 2010, luwih saka 80% bisnis sing duwe magang ing staf nuduhake manawa intern wis melu nggawe konten media sosial.

Kita, iki nuduhake manawa kasunyatane manawa perusahaan ora nganggep alat kasebut kanthi serius. Yen wis, dheweke ora bakal ngandelake anggota tim sing paling ora berpengalaman kanggo memimpin pengembangan konten. Ing panliten taun iki, mung 30% perusahaan sing duwe magang nuduhake manawa dheweke melu nggawe konten.

Golek Pitulungan

markco

Sanajan akeh pamilik bisnis percaya manawa media sosial minangka jinis kegiatan dhewe, mula ana minat kanggo makaryakke pemasaran lan perusahaan media sosial kanggo ndhukung gaweyane. Sakabèhé, udakara 10% perusahaan ing panliten kasebut nuduhake manawa perusahaan njaba aktif melu program media sosial perusahaan. Nalika aku ngarepake perusahaan gedhe bakal golek pitulung ing njaba, sawetara perusahaan ing kisaran 6-10 wong uga golek sumber daya eksternal.

Kaget, perusahaan sing duwe karyawan 11 - 24 luwih cenderung nggunakake perusahaan njaba. Ngopo Kita nganggep ukuran iki, perusahaan duwe staf sing duwe wektu kanggo ngaturake kegiatan media sosial. Kaya sing diarepake, perusahaan sing paling gedhe bisa uga duwe karyawan media sosial sing darmabakti. Komentar kasebut uga nuduhake konflik antarane kemah sing kudu dilakoni dhewe lan kamp sing nyewa.

Apa sing diomongake para pamilik bisnis babagan njaluk pitulung karo media sosial?

  • Nyewa wong kanggo nyiyapake akun lan mulang babagan cara ngatur kanthi efektif. Pancen angel kanggo ngetutake kabeh kanthi cara sing tepat wektu.
  • Nduwe profesor apa sing nggawe Media Sosial. Sampeyan nyewa CPA amarga sampeyan ora bisa nindakake akuntansi, nyewa profesional media sosial.
  • Saiki kabeh wong dadi "ahli media sosial" sing sampeyan kenal kaya sing dingerteni.
  • Nyewa wong sing bisa ndhidhik sampeyan, nyiyapake alat media sosial supaya bisa lararas karo merek sampeyan.
  • Ngisinake media sosial nanging kudu "ahli" lan konsultan media sosial.
Apa sampeyan pengin salinan asil survey lengkap? Sampeyan bisa ndownload saka Roundpeg, sawijining perusahaan media sosial Indianapolis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.