Asil Survei: Kepiye Pemasar Menanggapi Pandemi lan Lockdown?

Tanggepan Pemasaran Ing Pandemi

Nalika kunci dikunci lan luwih akeh karyawan sing bali menyang kantor, kita kepengin nyelidiki tantangan sing diadhepi para usaha cilik amarga pandemi Covid-19, sing ditindakake sajrone lockdown kanggo ngembangake bisnis, apa wae sing wis ditindakake , teknologi sing digunakake suwene iki, lan apa rencana lan pandangane mbesuk. 

Tim ing Tech.co Survei 100 bisnis cilik babagan cara ngatur nalika kunci.

  • 80% pamilik usaha cilik ujar manawa Covid-19 wis duwe pengaruh negatif ing usahane, nanging 55% rumangsa positif banget kanggo mbesuk
  • 100% responden nggunakake kunci kanggo nggawe bisnis, lan mayoritas fokus pemasaran, nyambungake karo pelanggan, lan upskilling.
  • 76% duwe unggah ungguh sajrone kunci - kanthi SEO, media sosial, sinau basa anyar, lan analisis data minangka katrampilan anyar sing paling umum.

Bisnis sing disurvei yaiku saka campuran industri, nanging sektor sing paling umum yaiku layanan B2B (28%), kecantikan, kesehatan & kesejahteraan (18%), ritel (18%), perangkat lunak / teknologi (7%), lan lelungan ( 5%).

Tantangan Bisnis

Tantangan umum kanggo bisnis yaiku sithik dodolan (54%), banjur kudu ngrancang maneh acara lan acara (54%), berjuang mbayar staf lan biaya bisnis (18%), lan mengaruhi peluang investasi (18%).

Tanggepan Bisnis

Kabeh responden sing disurvei ujar manawa dheweke wis nggunakake wektu kanggo kunci produktif kanggo ngembangake bisnis.

Ora nggumunake, mayoritas wis mulai fokus karo apa sing bisa ditawakake online, lan nggawe strategi pemasaran digital, kanthi nggawe konten anyar (88%) lan tawaran online (60%), nganakake utawa melu acara online (60%), gegandhengan pelanggan (57%), lan munggah pangkat (55%) minangka perkara sing paling umum ditindakake nalika ngunci. 

Sawetara ujar manawa duwe sawetara positif asil minangka asil saka Covid-19, kalebu tambah akeh penjualan online, duwe luwih akeh wektu kanggo fokus ing pemasaran, tuwuhing milis, sinau babagan anyar, peluncuran produk anyar, lan ngenal luwih apik marang para pelanggan.

Kemampuan anyar sing umum dikembangake yaiku sinau SEO (25%), media sosial (13%), sinau basa anyar (3.2%), katrampilan data (3.2%), lan PR (3.2%).

Penyebaran Teknologi

Teknologi duwe peran penting ing sukses bisnis suwene iki. Zoom, WhatsApp, lan email minangka cara sing paling umum kanggo komunikasi karo staf, lan pemasaran media sosial, pemasaran email, konferensi web, lan nduwe situs web utawa toko online minangka wujud teknologi sing paling nguntungake. Mayoritas nggunakake kunci kanggo nganyari situs web, kanthi 60% ngapiki situs saiki lan 25% nggawe sing anyar.

Saran kanggo Usaha Cilik

Sanajan ngalami kesulitan, 90% nanggapi manawa dheweke duwe prospek sing positif utawa cukup positif kanggo masa depan bisnis. Kita njaluk responden supaya menehi saran kanggo bisnis cilik liyane sajrone iki. Iki minangka perkara sing paling umum sing kasebut:

Pivot lan Prioritasake 

Prioritasake apa sing sampeyan trampil lan ngerti apa sing bisa dienggo diarani sawetara responden:

Gunakake wektu iki kanggo ngasah apa sing wis dadi trampil.

Joseph Hagen saka Streamline PR

Fokus karo kekuwatan, aja kakehan nyoba. Apa liyane sing cocog kanggo sampeyan babagan akuisisi pelanggan lan fokusake ing perkara kasebut. Kanggo kita, iki wis dadi marketing email lan kita wis tikel kaping pindho.

Dennis Vu saka Ringblaze

Entuk keseimbangan antara biaya pamotongan lan investasi mbesuk. Deleng iki minangka kesempatan kanggo melu, nggawe kapercayan lan kasetyan.

Harga Sara saka Layanan Coaching Nyatane

Nyoba Prekara Anyar & Gesit 

Wong liya ujar manawa saiki minangka wektu paling apik kanggo trampil, lan ngembangake lan nyoba perkara anyar menyang pamirsa, utamane ing wektu sing durung mesthi.

Agility minangka kunci, kabeh bisa obah kanthi cepet kabeh wektu sing dibutuhake kanggo ngawasi warta lan tren, lan nanggapi kanthi cepet.

Lottie Boreham saka BOOST & Co.

Pilih langkah mundur lan strategi, kanggo nggunakake wektu kanthi wicaksana. Coba penawaran anyar ing basis pelanggan sing wis ana, coba, banjur rampungake babak pisanan sing ora sampurna.

Michaela Thomas saka The Thomas Connection

Goleki kesempatan sing unik kanggo kahanan kasebut. Kita nggunakake paling akeh wektu kunci kanthi menehi saran bangunan gratis saka mitra perusahaan.

Kim Allcott saka Allcott Associates LLP

Ngubungi lan Ngerteni Pelanggan Sampeyan

Pentinge ngerti lan ngerteni pelanggan lan kabutuhane akeh pinemu ing saran sing diwenehake dening bisnis. Bisnis bisa nggunakake kunci kanggo fokus ing strategi strategi retensi pelanggan.

Sampeyan bisa uga katon mbantah nanging pancen ngunci niche sampeyan, nemtokake pelanggan ideal sing mutlak sing cocog kanggo sampeyan. Pikirake babagan dheweke lan tantangane saiki. Yen sampeyan ana ing sepatune, apa sing bakal sampeyan goleki saiki? Banjur priksa manawa produk utawa layanan sampeyan wis jelas ngobrol babagan solusi kasebut. Kita nggawe kesalahan nalika ngomong babagan kita nalika ngobrol lan pelanggan. " jarene

Kim-Adele Platts of Coaching Executive

Saka perspektif B2B, aku mikir penting kanggo njaga kontak karo para pelanggan lan supaya ngerti yen sampeyan ana ing kono kanggo mbantu lan ndhukung dheweke sajrone wektu sing tantangan iki. Dadi, apa ngasilake konten sing migunani kanggo navigasi krisis, utawa manawa layanan klien bisa digunakake kanggo mbantu ngrampungake, penting kanggo mbukak dialog luwih dhisik lan terus ngobrol karo klien sampeyan.

Jon Davis saka perusahaan teknologi Medius

Dhiskusi lan nggawe sambungan karo pelanggan. Temokake apa sing dikarepake supaya sampeyan bisa ngrewangi kahanane. Gunakake wektu iki kanggo nggawe konten sing apik kanggo saiki lan mbesuk amarga wektu kasebut ora bakal selawase.

Calypso Rose toko online, Indytute

Fokus ing Pemasaran

Ing jaman ekonomi mudhun, perusahaan asring kudu nyuda. Asring, anggaran pemasaran lan pariwara sing dikurangi. Nanging, akeh responden nuduhake pentinge terus supaya marketing sampeyan bener.

Wong luwih mbukak obrolan online, nggunakake media sosial, lan nyambung karo wong anyar. Ngembangake situs web sing apik lan efektif luwih penting tinimbang saiki.

Julia Ferrari, desainer Web

Mbalik maneh saka nyoba tuwuh saiki lan pikirake 'obrolan apa sing bisa dak wiwiti saiki sing bisa dadi obrolan klien potensial ing wektu 8-10 wulan?'. Lockdown minangka kesempatan sing apik kanggo nggarap proyek pemasaran jangka panjang.

Joe Binder saka agensi merek WOAW

Situs web sing apik yaiku kunci. Gawe merek pribadi sampeyan. Tampilake testimoni saka klien kanggo nggawe kapercayan lan nuduhake sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni. Gunakake teknologi (konferensi video lan layar-saham) kanggo sesambungan lan saiki kanggo klien. Wong asing dadi luwih kepenak nganggo bisnis online. Tampilake rai sampeyan lan wenehake solusi kanggo masalah kasebut. Yen sampeyan ora duwe keahlian utawa butuh pitulung ing wilayah tartamtu, golek asisten virtual. Kita nggunakake asisten kanggo mbantu nulis blog, nggawe grafis, lan manajemen CRM.

Chris Abrams saka Solusi Asuransi Abrams

Strategi Penylametan Pelanggan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.