Sapa sing Njawab Survei Sampeyan? Validasi Digawe Sederhana

responden survey online kudu divalidasi

responden survey online kudu divalidasiNyuwun umpan balik konsumen sadurunge, sajrone, lan sawise ngluncurake usaha bisnis anyar minangka cara sing apik kanggo ngerti kepiye cara ngukur para pelanggan. Sampeyan ora bakal nate nganggep ngerti babagan target pasar (kayata ibu-ibu sing umure 30 nganti 45 taun) babagan apa sing sampeyan lakoni, utamane amarga gampang takon dhewe. Kabar apik kanggo para pemasar, manawa sampeyan lagi nggarap perusahaan gedhe utawa wiwitan, yaiku ana macem-macem alat sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan tugas nggayuh survey pasar target, ora preduli anggaran utawa level sampeyan saka keahlian.

Kirimake survey online kanggo sinau luwih lengkap babagan pelanggan, apa sing dirasakake babagan produk paling anyar, apa sing bakal dikarepake saka sampeyan mbesuk, lan jinis olahpesen sing bakal ditrapake. Sampeyan duwe pilihan kanggo langsung survey karo pelanggan, utawa sampeyan bisa mbukak perusahaan panel pihak katelu kanggo tuku pendapat responden target. Ing SurveyMonkey, kita nawakake Pamirsa SurveyMonkey kanggo nyambungake sampeyan karo pelanggan lan pihak sing duwe kepentingan sing pengin digayuh.

Nanging kepiye yen responden survey sampeyan, sing ujar manawa dheweke Meksiko umur 35 taun sing makarya ing industri perawatan kesehatan lan duwe 2 anak, sejatine mekanik umur putih 18 taun, jenenge Frank? Keputusan sing sampeyan lakoni karo asil survey kepuasan pelanggan mung bisa dipercaya kaya informasi sing sampeyan lakoni babagan wong sing melu survey.

At SurveyMonkey, kita duwe kabeh tim sing nyoba kanggo nemokake cara paling apik kanggo validasi identitas panelis survey. Ing Tim TrueSample digunakake ing RealCheck Pos lan RealCheck Sosial, solusi sing verifikasi identitas responden survey liwat jeneng lan alamat lan alamat email. Pendekatan loro tangan kanggo survey validasi responden tegese konfirmasi identitas sing malah angel divalidasi, kaya bocah umur 18 nganti 24 taun (nuwun sewu Frank).

Kita uga duwe Dr. Phil lan timnya metodologi survey sing ngupayakake ngenali para puas kasebut, wong sing nganakake survey tanpa menehi wektu lan perhatian sing pantes. Cara Dr. Phil gumantung Inferensi Bayesian, metode sing ngenali non-sequitur logis (kayata responden sing identitas minangka pria, banjur ing pitakon mengko mangsuli "ya," dheweke nyatane wis hamil sajrone 3 taun kepungkur).

Validasi identitas responden survey kalebu seni lan ilmu, nanging kabar apik yaiku sampeyan ora kesusu nalika golek responden survey sing paling dipercaya. Ana sawetara wong sing pinter banget sing muter lan muter ing wayah wengi, ora bisa turu mikir babagan cara paling apik kanggo ngesahake responden kanggo sampeyan. Serius. Amarga responden survey sing divalidasi luwih apik tegese asil survey luwih dipercaya. Asil survey sing luwih dipercaya tegese bakal entuk keputusan sing luwih apik adhedhasar asil kasebut. Lan nggawe keputusan sing luwih apik nggawe sampeyan katon apik, sing bakal nggawe kita rumangsa kepenak. Kabeh wong menang. Kajaba Frank.

One comment

  1. 1

    Hai Hana, apa ana statistik sing kasedhiya sing negesake survey SurveyMonkey supaya bisa dipercaya lan bener? Aku pengin digunakake kanggo proyek riset lan kudu mbuktekake keabsahan lan keandalan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.