Kepiye kepincut karo Media Sosial?

douglas karr

Nalika Shel takon wong sing bisa uga pengin menehi tanggepan Survei SAP ing Media Sosial, Aku entuk kesempatan banjur langsung nulis. Kanthi ijin Shel, dheweke ngidini aku ngirim tanggepan ing blogku. Iki Bagean I!

Coba critakake kapan lan kepiye sampeyan dadi luwih dhisik minat karo media sosial. Nopo nopo

Makarya ing Media Cetak luwih saka sepuluh taun, aku nonton nalika Internet cepet-cepet miwiti perhatian, lan pariwara pariwara saka industri koran. Internet minangka media bisa diakses, murah, lan teknologi kasebut cukup gampang. Sanajan ing media cetak, aku mesthi percaya manawa saben media duwe kekuwatan lan kekurangane dhewe-dhewe. Kadang Koran dudu papan sing paling gedhe kanggo pariwara.

Nalika Internet teka, kanca-kancaku nganggep minangka ancaman. Aku ngerteni minangka kesempatan sing luar biasa. Aku mlumpat kapal lan pindhah menyang Denver, Colorado kanggo makarya kanggo perusahaan sing dadi pimpinan Internet. Sayange, aku melu nalika gelembung bubar. Aku pindhah menyang Indianapolis kanggo gabung karo koran lokal lan ngarahake upaya pemasaran langsung, nggunakake data kanggo target calon pelanggan lan ndorong program surat langsung kanggo klien.

Aku nyoba sabisa-bisa supaya teknologi kayata Email Marketing mlebu koran uga ana, nanging ana "Internet" sing dianggep media kanggo ngirim konten lan adol pariwara ... ora nggawe hubungan. Apa wae Internet uga ana ing sangisoré panguwasa departemen IT, mula aku bakal nempuh driji sikil wong liya. Nalika manajemen anyar teka lan wiwit takon, "Apa sing sampeyan lakoni?", Aku ngerti dheweke ora sadhar lan aku kudu lunga.

Liwat kanca lan kolega, Darrin Gray, aku ketemu Pat Coyle lan gabung karo perusahaan, Brandirect. Darrin dadi master ing sales lan jaringan. Pat dadi ahli ing babagan nggawe hubungan. Aku dadi wong data lan teknologi - nemokake teknologi paling apik kanggo nambah hubungan perusahaan karo prospek lan pelanggan. Iku sukses, Darrin adol, Pat nuntun, lan aku dibangun!

047174719X.01. SCMZZZZZZZSajrone periode kasebut, Pat lan aku wiwit ngerteni pengaruh sing dialami Media Sosial. Ora ironi banget, kita maca (nyeselake) buku Shel, Pacelathon Wuda. Kita ngerti manawa pemasaran ora mung dadi teknologi 'push', nanging malih dadi beda banget.

Pat pindhah menyang The Indianapolis Colts kanthi full time. Colts, sing dipimpin dening Jim Irsay, ngerti yen dheweke wis cedhak karo keagungan lan aku yakin dheweke duwe visi kanggo ngerti yen dheweke butuh kesempatan kanggo sesambungan karo para penggemar nalika push menyang Superbowl isih katon.

Aku pindhah menyang TargetTrget, Panyedhiya Layanan Email, disenengi karo penginjilan CMO lan pendiri Chris Baggott. Pesen Chris yaiku babagan nilai pemasaran email adhedhasar ijin sing luar biasa, target pesen sing bener kanggo wong sing bener ing wektu sing tepat.

MyColts.netIng rong taun kepungkur, aku lan Pat isih tetep dadi kanca akrab lan asring ketemu karo klub buku lokal sing dikoordinasi, The Indianapolis Book Mashup. Buku kapisan kita? Pacelathon Wuda mesthi!

Pat njupuk kesempatan kanggo meksa The Colts kanggo nggawe jaringan sosial kanggo Juara Superbowl. Aku salivat nalika ndeleng MyColts.net dadi kasunyatan. Kanthi jadwal sibuk dhewe, ngluncurake Komunitas Pangembang kanggo ExactTarget lan dipromosikake dadi Product Manager kanggo ExactTarget nalika tuwuh saka atusan klien integral nganti ewonan, aku mung bisa nonton nalika MyColts.net diluncurake.

Chris Baggott lan aku uga wiwit nemoni lan ngomong babagan media kasebut. Chris paham karo regane media kasebut, sing (aku percaya) akeh pengaruhe kanggo nyengkuyung ExactTarget dadi industri utama. Chris ' Email blog Praktik Terbaik dianugerahi pirang-pirang taun suwene lan dheweke mesthi diakoni minangka pamimpin pamikiran ing industri Email Marketing - amarga bagean saka bloge. Nanging, Chris wiwit ndeleng kesempatan. Blog minangka kendaraan sing apik kanggo informasi - nanging isih gampang kanggo konsumen nemokake nugget emas sing dikirimake para blogger.

Piranti Lunak CompendiumChris wiwit nyebar wiji kanggo Piranti Lunak Compendium, wiwitane sing anyar. Awasi perusahaan iki! Minangka evolusi blogging sabanjure lan saiki dadi kasunyatan. Kadhangkala aku rumangsa kaya bapak sing nonton anake wis gedhe nalika ndeleng perusahaan iki diwiwiti - nanging, sayang, wektu ora ana kanggo aku melu tim.

Napa aku kepepet ing Media Sosial?

Media sosial level lapangan main. Aku percaya penting banget kanggo bisnis kaya demokrasi. Media sosial nyedhiyakake sapa wae karo keyboard lan akses internet supaya bisa swara. Media sosial nyedhiyakake sarana kanggo bisnis sing apik lan jujur ​​kanggo nggawe hubungan karo prospek lan pelanggan. Ora maneh 'wong sing paling bisa pariwara pariwara' sing menang. Apa bisnis ora kudu mbayar maneh persentase anggaran kanggo nyithak lan nyiarake media supaya bisa ditemokake. Saiki dheweke mung kudu nindakake tugas sing apik lan tembunge bakal uwal.

Pemasar apa sing ora pengin melu?

Cathetan Sisi: Pirang-pirang taun kepungkur, The Indianapolis Star uga wis wiwit ndeleng padhang. Sawise dipoyoki karo staf editorial, saiki konten sing digawe pengguna dadi area pertumbuhan koran sing utama. Mriksa metu IndyMoms minangka conto sing apik.

9 Komentar

  1. 1

    Artikel sing apik, Doug. Aku uga asale saka dunia cetak. Aku nglereni untu kanggo nulis jinis ing CompuWriter Jr. Barang kasebut duwe strip film sing dawa kanthi font sing dicithak ing roda ing mesin kasebut. Sawise surat diketik, sampeyan ora bisa bali lan mbenerake. Sampeyan kudu ngetik maneh baris lan tangane ngilangi kesalahan!

    Aku kepencut nalika teknologi teka-teki sing nggawe kabeh proses mekanik "sihir otomatis." Kanthi komputer lan printer, jagad iki mbukak kemungkinan tanpa wates, kalebu mbenerake jinis-o sadurunge nyithak kaca kasebut (bayangake).

    Banjur Internet lan wong-wong mulai komunikasi karo liyane kaya sadurunge. Aku terus gumun karo jerone talenta lan kepinteran ing jagad iki. Mesthi uga ana crackpot, nanging aku mbela hak kasebut kanggo melu ngobrol. Seneng banget urip sajrone jaman revolusi sejati.

    • 2

      Keren banget! Aku ora ngerti sampeyan uga saka cetak! Aku duwe latar mburi listrik / elektronik lan makarya ing babagan bisnis nalika aku ngerti saka ngendi. Aku ana ing kana nalika miwiti pagination lan otomatis saka potongan kaca tempel!

      Sampeyan minangka industri sing apik banget lan teknologi utama. Aku pikir ritel niche minangka masa depan ritel lan, sanajan saiki kuwat, aku ora mikir manawa "Super Store" bakal suwene sepuluh taun (paling ora muga-muga ora).

      Cara sampeyan nggunakake teknologi ing Manuk Liar Unlimited iku Fantastic. Waralaba sampeyan minangka wong sing duwe untung!

      Thanks!
      Doug

  2. 5
    • 6

      Hai Ivy,

      Shel yaiku Shel Israel, panulis Conversation Naked - buku sing dakkarepake. Shel duwe sing apik blog sing terus njelajah lan ngrembug Media Sosial.

      Lan dheweke pancen wong sing apikan! Dheweke pancen transparan, terbuka, jujur ​​lan kasedhiya liwat situse. Aku nganggep dheweke minangka salah sawijining penulis pertama sing bisa nggawe kerajinane kanthi nggunakake blogosfer!

      Cheers,
      Doug

  3. 7

    Situs media sosial minangka cara pariwara anyar lan anyar, aku percaya. Aku nggumunake yen Internet wis suwe saya maju lan aku kepengin ngerti apa sing bakal kelakon. Pemasar jaringan sing ora nggunakake situs media sosial ora duwe kesempatan gedhe kanggo nambah bisnis.

  4. 8

    Dadi, sampeyan ujar manawa interaksi klien minangka sebab utama media sosial penting banget? Apa sampeyan mikir blog duwe kesempatan sing padha utawa nggawe penulis dadi pesawat sing luwih dhuwur tinimbang pamirsa?

    • 9

      Kemampuan kanggo nyedhiyakake regane lan nggawe panguwasa ing blog ... banjur bareng lan promosiake liwat media sosial minangka kombinasi sing apik. Media sosial kanthi arah loro, supaya sampeyan bisa ngobrol karo pamirsa utawa malah bisa nggawe komunitas sampeyan dhewe. Aku ora yakin manawa salah siji bakal kuat tanpa liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.