Survei: Apa Nglumpukake utawa Nganggo Luwih Krusial?

panjaluk saran

Minangka pemasar, kita ngasilake konten kanthi mingguan (utawa malah saben dina) adhedhasar target pasar, nyengkuyung prospek kanggo ngupayakake lan maca konten. Ing salah sawijining sisih koin, kita ngarep-arep supaya dheweke bisa ngobrol lan menehi komentar babagan konten kita supaya bisa miwiti pacelathon (adhedhasar idin) karo dheweke. Ing sisih liyane, kita uga pengin ngrampungake formulir kaca kebangkrutan kanggo nampa whitepaper utawa studi kasus, supaya bisa nglumpukake luwih akeh data babagan sapa, perusahaan sing dikerjakake, lan jinis konten sing kepengin ditampa . Kanthi cara apa wae, kita miwiti kontak karo prospek kanthi ngarep-arep bisa ngraketake sesambungan kasebut kanthi suwe-suwe dadi konversi.

Keterlibatan lan obrolan karo prospek online bisa nguntungake banget, lan bisa miwiti hubungan "organik". Prospek bisa milih utawa ora melu karo merek sampeyan, lan sanajan sampeyan aktif promosi lan menehi konten, iki nggawe kesempatan supaya dheweke bisa nggayuh syarat-syarat dhewe. Pangopènan prospek kasebut bisa uga luwih angel lan suwe, nanging bisa nyambung karo kita kanthi cara dhewe-dhewe.

Nanging kita uga pengin bisa nyekel petunjuk sing "alus" supaya bisa nglacak gerakan prospek nalika ngunjungi situs utawa melu merek kanthi cara liya. Pramila kita nggawe kaca pendaratan kanthi formulir supaya bisa njupuk informasi luwih lengkap babagan prospek lan miwiti nyedhaki kampanye promosi. Kita duwe ide sing jelas babagan kepinterane, uga konten sing narik kawigaten.

Dadi, iki dadi pitakonan: sing luwih penting, nglumpukake data utawa melu pelanggan? Apa sampeyan mikir Mesthine, kalorone kasebut penting saka perspektif pemasaran, nanging kegiatan apa sing bakal mbantu bisnis sampeyan entuk konversi?

Pilih salah siji opsi ing survey online ing ngisor iki, didhukung dening sponsor teknologi,Formstack . Dheweke nyedhiyakake bisnis cilik kanthi pembangun formulir online, kaca landas, lan kampanye email, sing kalebu kabeh Analytics lan integrasi rapi karo piranti lunak sing ana kayata Mailchimp, PayPal, dokumen Google, lan liya-liyane.

Kandhani apa sing sampeyan pikirake lan kita bakal nulis babagan asil sajrone 2 minggu! Aja bebas nuduhake komentar sampeyan ing ngisor iki.

[Id Formstack = 1391931 viewkey = BKG2SPH7DU]

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.