Ahli Media Sosial ing Latar mburi omah!

jasonfalls 2x3c

Media sosial saiki dadi bisnis sing berkembang pesat, sanajan ekonomi kita isih maju. Aku percaya ana telung alasan kanggo:

  1. Media sosial minangka media sing angel ditindakake kanthi palsu utawa setengah bokong.
  2. Media sosial minangka media sing murah, mbutuhake wektu nanging ora akeh sumber daya sing larang.
  3. Media sosial minangka sarana utama kanggo akuisisi (Mesin telusuran seneng banget) lan retensi (ngaktifake komunikasi lan sesambetan).

Pambrontakan media sosial pancen populer lan saiki wis wiwit ngasilake para ahli daerah. Wong-wong iki wis makarya ing pariwara, pemasaran, lan / utawa teknologi online sajrone pirang-pirang taun, nanging dheweke mlebu media sosial amarga ngerti pentinge lan potensial. Mangkene telung ahli regional:

Kyle Lacy: Media Sosial, Indianapolis

Ing kene ing Indianapolis, aku wis kerja bareng Kyle Lacy suwene setaun kepungkur. Kyle wis kerja keras kanggo nggawe awake dhewe dadi ing ahli Media Sosial regional. Nggoleki Media Sosial Indianapolis, lan sampeyan bakal bisa nemokake Kyle rangking nomer 1!

Ora kaget, Kyle seneng banget karo medium kasebut - sampeyan bakal nemokake dheweke sesambetan 24/7 Nyang kanca, Indiana sing luwih cilik, lan kabeh papan liya sing bisa ditindakake ing internet. Dheweke kerja karo klien saka saben industri ing kutha iki lan semangat kanggo pemasaran online dadi saben strategi.

Jason Falls: Media Sosial, Louisville

Ing Master of Business Online pungkasan, aku melu ing sesi Strategi Media Sosial Jason: Pemasaran ing Jagad Web 2.0. Situs Jason Jelajah Media Sosial minangka salah sawijining sing wis daktindakake sawetara wektu. Aku wis ngrencanakake arep mudhun ing Louisville sawetara wektu kanggo ndeleng Jason nanging mesthi ana alangan ... Aku seneng banget pungkasane bisa ketemu!

Nalika aku nggarap pemasaran langsung, pemasaran basis data, lan teknologi pemasaran sajrone dasawarsa kepungkur, Jason kerja ing Hubungan Publik lan merek bisnis. Aku seneng maca blog amarga perspektif sing biasane ora dakkandhakake. Sampeyan kudu nambahake Pakan Social Media Explorer menyang dhaptar maca sampeyan. Nalika ngobrol karo Jason ing acara kasebut, aku diajeni uga dheweke maca blogku!

Mike Sansone: Media Sosial, Des Moines

Mike bisa dadi wong sing paling apik ing media sosial! Mike lan aku saiki wis ngetutake blog sawetara wong liya. Bloge, Konverstasi fokus ing panggunaan blog kanggo mbantu bisnis lan komunitas.

Sapa ing kebon mburi sampeyan?

Temokake pakar media sosial regional minangka kunci bisnis sampeyan. Yen sampeyan ndeleng penghasilan lan mayoritas penghasilan lokal, mula sampeyan kudu ngerti kepiye para ahli daerah. Dheweke bisa ngenalake sampeyan menyang jaringan lan asosiasi sing bakal nggawa akeh lalu lintas menyang bisnis sampeyan, mbantu sampeyan lanskap media sosial lokal, lan komunikasi acara regional.

Yen sampeyan ahli media sosial regional ing kutha utawa negara liyane, aja bebas menehi komentar ing kene karo sapa sampeyan, ing endi sampeyan, lan apa sing spesialisasine. Mungkin wis wayahe miwiti direktori regional dhewe?

5 Komentar

  1. 1

    Aku ora ngerti apa amarga aku Kanada utawa mbok menawa amarga aku ora tau nyebut dhewe minangka "ahli media sosial" aku kangelan nelpon dhewe siji. Mungkin amarga aku ora ngerti carane nemtokake apa "ahli media sosial" iku? Maca kiriman Chris Brogan (http://www.chrisbrogan.com/what-i-want-a-social-media-expert-to-know/) Aku bisa nemtokake dhewe minangka siji. Maca sawetara kiriman saka wong sing sampeyan dhaptar, aku bisa uga kalebu ing kategori kasebut, nanging aku uga seneng fokus ing wilayah liyane uga media sosial. Mbok menawa bisa dadi kiriman sampeyan sabanjure. Apa pakar media sosial?

  2. 2

    Aku asor dening bengok metu ing kirim. Matur nuwun kanthi sanget kanggo loman sing wis mencorong kula liwat taun kepungkur. Aja nganti ngapusi sampeyan, Doug minangka salah sawijining ahli media sosial terkemuka ing MidWest.

    LGR: konsep dadi ahli Media sosial pancen mbukak. Aku wis nuduhake pikirane babagan layang kasebut (piggybacking saka Brogan). Sampeyan bisa uga dadi adaptor awal utawa adoptor asli.

  3. 3

    Iki minangka kiriman sing apik, lan kudu ngelingake yen kita ora kudu pindhah "ing saindenging jagad," mesthine duwe pengaruh ing media sosial. Ing Austin, kita ngomong karo pemilik bisnis lokal babagan apa sing wis ditindakake lan uga menehi saran babagan apa sing ditindakake produk kita. Conto kampanye grasswroots ing omah yaiku kampanye rekrutmen Facebook, ing ngendi kabeh wong ing Bazaarvoice sing duwe akun FB tekan jaringan kasebut bebarengan (kita nambah kunjungan lan rujukan situs kanthi dramatis).

    Apik banget kanggo ngerti manawa wong-wong padha sesambungan adhep-adhepan uga online!

  4. 4

    Aku seneng idea saka direktori regional. Iki county liyane krungu saka: Miami, FL.

    Aku mbukak Konsultasi Media Sosial / New Media adhedhasar ing Miami sing diarani Clearcast Digital Media. Pancing kita amarga pengalaman 15+ taun minangka produser TV, kita uga nggawe konten web video lan audio. Ing tembung liyane, kita mbantu ngrumusake banjur ngasilake lan nyebarake pesen sampeyan.

    Miami minangka pasar lucu sing, ing sawetara cara, tansah katon sethitik konco liyane saka negara. Sawise ngandika, Aku wonder ngendi "liyane saka negara" ing syarat-syarat perusahaan looking njaba kanggo SM bantuan.

    Matur nuwun kanggo kirim,

  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.