Ahli Media Sosial ing Latar mburi omah!

jasonfalls 2x3c

Media sosial saiki dadi bisnis sing berkembang pesat, sanajan ekonomi kita isih maju. Aku percaya ana telung alasan kanggo:

  1. Media sosial minangka media sing angel ditindakake kanthi palsu utawa setengah bokong.
  2. Media sosial minangka media sing murah, mbutuhake wektu nanging ora akeh sumber daya sing larang.
  3. Media sosial minangka sarana utama kanggo akuisisi (Mesin telusuran seneng banget) lan retensi (ngaktifake komunikasi lan sesambetan).

Pambrontakan media sosial pancen populer lan saiki wis wiwit ngasilake para ahli daerah. Wong-wong kasebut wis makarya ing pariwara, pemasaran, lan / utawa teknologi online sajrone pirang-pirang taun, nanging dheweke mlumpat menyang media sosial amarga ngerti pentinge lan potensial. Iki minangka telung ahli regional:

Kyle Lacy: Media Sosial, Indianapolis

Ing kene ing Indianapolis, aku wis kerja bareng Kyle Lacy suwene setaun kepungkur. Kyle wis kerja keras kanggo nggawe awake dhewe dadi ing ahli Media Sosial regional. Nggoleki Media Sosial Indianapolis, lan sampeyan bakal bisa nemokake Kyle rangking nomer 1!

Ora kaget, Kyle seneng banget karo medium kasebut - sampeyan bakal nemokake dheweke sesambetan 24/7 Nyang kanca, Indiana sing luwih cilik, lan kabeh papan liya sing bisa ditindakake ing internet. Dheweke kerja karo klien saka saben industri ing kutha iki lan semangat kanggo pemasaran online dadi saben strategi.

Jason Falls: Media Sosial, Louisville

Ing Master of Business Online pungkasan, aku melu ing sesi Strategi Media Sosial Jason: Pemasaran ing Jagad 2.0 Web. Situs Jason Jelajah Media Sosial minangka salah sawijining sing wis daktindakake sawetara wektu. Aku wis rencana arep mudhun ing Louisville sawetara wektu kanggo ndeleng Jason nanging mesthi ana alangan… Aku seneng amarga pungkasane bisa ketemu!

Nalika aku nggarap pemasaran langsung, pemasaran basis data, lan teknologi pemasaran sajrone dasawarsa kepungkur, Jason kerja ing Hubungan Publik lan merek bisnis. Aku seneng maca blog amarga perspektif sing biasane ora dakkandhakake. Sampeyan kudu nambahake Pakan Social Media Explorer menyang dhaptar maca sampeyan. Nalika ngobrol karo Jason ing acara kasebut, aku diajeni uga dheweke maca blogku!

Mike Sansone: Media Sosial, Des Moines

Mike bisa dadi wong sing paling apik ing media sosial! Mike lan aku saiki wis ngetutake blog sawetara wong liya. Bloge, Konverstasi fokus ing panggunaan blog kanggo mbantu bisnis lan komunitas.

Sapa ing kebon mburi sampeyan?

Temokake pakar media sosial regional minangka kunci bisnis sampeyan. Yen sampeyan ndeleng penghasilan lan mayoritas penghasilan lokal, mula sampeyan kudu ngerti kepiye para ahli daerah. Dheweke bisa ngenalake sampeyan menyang jaringan lan asosiasi sing bakal nggawa akeh lalu lintas menyang bisnis sampeyan, mbantu sampeyan lanskap media sosial lokal, lan komunikasi acara regional.

Yen sampeyan ahli media sosial regional ing kutha utawa negara liyane, aja bebas komentar ing kene karo sapa sampeyan, ing endi sampeyan, lan apa sing spesialisasine. Mungkin wis wayahe miwiti direktori regional dhewe?

5 Komentar

  1. 1

    Aku ora ngerti apa amarga aku Kanada utawa bisa uga amarga aku ora nate ngarani aku "ahli media sosial", aku kangelan ngarani aku dhewe. Mbok amarga aku ora ngerti carane netepake "ahli media sosial" iku? Maos postingan Chris Brogan (http://www.chrisbrogan.com/what-i-want-a-social-media-expert-to-know/) Aku bisa nemtokake aku dadi siji. Maca sawetara kiriman saka wong sing sampeyan dhaptar bisa uga kalebu ing kategori kasebut, nanging aku uga seneng fokus ing wilayah liyane uga media sosial. Mbok menawa bisa dadi kiriman sabanjure. Apa sing ahli media sosial?

  2. 2

    Aku andhap asor karo bengok-bengok ing kiriman. Matur nuwun kanthi sanget kanggo kamurahan sing wis diwenehake nalika taun kepungkur. Aja nganti dheweke ngapusi sampeyan, Doug minangka salah sawijining ahli media sosial utama ing MidWest.

    LGR: konsep dadi ahli media sosial mbukak kabeh. Aku wis nuduhake pikirane babagan surat kasebut (piggybacking saka Brogan). Sampeyan bisa uga adaptor awal utawa adopsi geuine.

  3. 3

    Iki minangka postingan sing apik, lan mesthine bakal ngelingake manawa kita ora kudu “jagad”, kena pengaruh ing media sosial. Ing Austin, kita ngobrol karo pamilik bisnis lokal babagan apa sing wis rampung uga menehi saran babagan apa sing produke dhewe. Conto kampanye grasswroots ing omah yaiku kampanye rekrutmen Facebook, ing ngendi kabeh wong ing Bazaarvoice sing duwe akun FB nyedhaki jaringan kanthi bebarengan (kita nambah kunjungan lan rujukan situs kanthi dramatis).

    Seneng ngerti manawa ana wong sing ngobrol kanthi pasuryan uga online!

  4. 4

    Aku seneng karo ide direktori regional. Mangkene kabupaten liyane sing dirungokake saka: Miami, FL.

    Aku mbukak Konsultasi Media Sosial / Media Anyar sing adhedhasar ing Miami sing diarani Clearcast Digital Media. Sing penting yaiku amarga pengalaman saya 15+ taun dadi produsen TV, kita uga nggawe konten web video lan audio. Kanthi tembung liyane, kita mbantu ngrumusake banjur ngasilake lan nyebarake pesen sampeyan.

    Miami minangka pasar lucu sing, ing sawetara cara, katon rada kurang ing negara liya. Ngandika, aku kepengin weruh ing endi "negara liya" ana ing babagan perusahaan sing golek pitulung ing njaba SM.

    Matur nuwun kanggo kirim,

  5. 5

    Aku seneng karo ide direktori regional. Mangkene formulir liyane sing dirungokake kabupaten; miami, FL.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.