Dhukungan ICRA lan menehi label konten ing situs sampeyan

ICRADepartemen Kehakiman yaiku njunjung keputusan sing menehi label situs web kanggo konten ora ngganggu ucapane bebas. Sanadyan aku ndhukung Yayasan Frontier Elektronik, iki minangka salah sawijining masalah sing cenderung ora setuju karo dheweke. Aku mikir manawa situs kudu diwenehi label lan Browser kudu terus ngurmati kontrol wong tuwa. Aku uga seneng ndeleng Mesin Telusuran nggunakake label konten uga dening:

  1. Menehi situs web nganggo Label Konten lan ora ana keluhan panempatan mesin telusuran sing luwih dhuwur.
  2. Nyedhiyakake Mesin Telusuran sing beda kanggo konten diwasa.

Label situs sampeyan cukup gampang nganggo ICRA Generator Label. Waca liyane babagan layanan. Aku menehi label KABEH situs web klien, sampeyan uga kudu! Metodologi label cukup apik, saéngga wong bisa njlentrehake manawa mudho ditindakake kanthi artistik tinimbang kanthi eksplisit. Aku ora mikir iki sedulur lanang, wong-wong. Aku mikir iki mung menehi ati-ati kanggo nglindhungi anak-anake saka pornografi. Muga-muga sampeyan setuju!

One comment

  1. 1

    Aku nembe mlebu babagan iki. Aku ora nate setuju karo sensor nanging aku yakin wong kudu duwe pilihan. Akeh wong sing ora pengin ndeleng blogku - kalebu topik kayata budaya gay, ilmu sihir lan paganisme ing antarane liyane kayata warta lan opini umum, lan, utamane utamane puisi lan nulis kreatif liyane. Aku ora seneng yen ana sing nolak gaweyanku adhedhasar kapercayan sing dikepengini, nanging nalika mlebu ing situsku, aku nganggep wong liya nindakake apa sing dikarepake nalika aku bebas nindakake apa sing dakkarepake. tindakake uga!

    Bagus. Matur nuwun kanggo informasi. x

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.