Supermetrik: Goleki Kabeh Data Analytics menyang Google Docs utawa Excel

analitik universal

Supermetrics kanggo Google Docs minangka tambahan sing ngowahi Google Docs dadi sistem pelaporan bisnis lengkap kanggo web Analytics, media sosial lan pemasaran online. Jalanake pitakon, segerake kanthi penet tombol, lan nuduhake laporan lan dashboard sampeyan. Modul Data Grabber kalebu modul kanggo Google Analytics, Google Ads, Bing Ads, Facebook Ads, Facebook Insights, Youtube, Twitter lan Stripe!

Supermetrics duwe 4 Produk:

  • Grabber Data Supermetrik (ndhukung Windows Excel 2003+, Mac Excel 2011+ - Alat otomatis laporan Excel kanggo Google Analytics, AdWords, Facebook, Bing Ads, Twitter, Youtube & Alat Webmaster Google. Otomatisake nglaporake lan ngirit jam saben minggu. Biyen diarani GA Data Grabber.
  • Supermetrik kanggo Google Docs (ndhukung Google Docs lan Google Sheets) - Add-on sing ndadekake Google Docs dadi sistem pelaporan bisnis lengkap kanggo web Analytics, media sosial lan pemasaran online. Jalanake pitakon, segerake kanthi penet tombol, lan nuduhake laporan lan dashboard sampeyan.
  • Fungsi Supermetrik (ndhukung Google Sheets utawa Windows Excel 2003+) - Cara paling fleksibel kanggo nggawe metrik bisnis sampeyan menyang Excel lan Google Spreadsheet: fungsi khusus sing bisa diketik menyang sel spreadsheet. Cocog banget kanggo pangguna Excel trampil sing pengin kontrol lengkap babagan cara nampilake data.
  • Pangunggahan Supermetrik - Aplikasi Web SaaS kanggo ngimpor data biaya saka macem-macem sumber menyang Google Analytics. Sampeyan bisa gawe jadwal unggahan saben dina otomatis saka Bing Ads, utawa ngunggah file CSV saka sumber data apa wae. Sampeyan banjur bisa ndeleng biaya pariwara lan ROI ing Google Analytics.

One comment

  1. 1

    Supermetrics minangka alat sing paling apik sing ditemokake ing taun 2014. Aku nggunakake kanggo njaga kabeh metrik sing beda kanggo klien.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.